Kula Napisano 13 Kwietnia 2016 #422526 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Nick: Kula Wiek: 27 Doświadczenie (w byciu adminem): 3 lata Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:7 lat Steam / NonSteam:steam and non steam steam: Kula I LoVe WeeD Dlaczego Ty:czesto niema admina czyszczenie z haxow i pilnowanie kultury na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-6h Kontakt:steam , gg , facebook GT: http://www.gametracker.com/player/KULA/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stay AwaY Napisano 13 Kwietnia 2016 #422546 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Jestem na tak. +znam +nie spina na serwerze +aktywny +zgłasza u@ i steam +fajna mordeczka z którą można pogadać Brałbym bo mało adminów a on by się nadawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 13 Kwietnia 2016 #422551 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Ja jestem neutral, powody? +aktywny +lubiany +spełnia wymagania -aktywność na forum pozostawia wiele życzenia (2 posty, konto od 3 dni i niecała godzina na forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 13 Kwietnia 2016 #422558 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Jestem na małe tak. + wiek AMXX wątpię, ale możliwe + aktywny + nie ma z nim problemów + staż A i jeszcze jedno na przyszłość: nie reklamuj innych sieci, a jak już wpisujesz to cenzuruj je jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 13 Kwietnia 2016 #422570 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Jestem na tak + ogarniety + kultura + aktywny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 13 Kwietnia 2016 #422572 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Ja również na tak: +/- aktywny +ogarnięty + coś tam u@ widzę + ogarnięty Kolejny admin się przyda. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor #422577 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Sorki ze sie wypowiem chociaz nie powinienem we wlasnym podaniu nic pisac za ta reklame to przypadkowo nie potrzebnie to wkleilem z gory przepraszam i zecze milej gry na Multi-Head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 13 Kwietnia 2016 #422589 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Nie ma sprawy ,każdemu może się zdarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 13 Kwietnia 2016 #422601 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 I tutaj można dać tak. Jest już dość długo na serwerze Ogarnięty Doświadczenie Pomoc takich osób zawsze się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 14 Kwietnia 2016 #422717 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 + Ogarnięty + Zgłasza na U@/Steam + Można Pogadać + wiek + Raczej nie będzie zaniedbywać obowiązków PS. @@KreatywnyAli Nie znasz się rudzielcu to się nie wypowiadaj Żartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 14 Kwietnia 2016 #422888 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Jestem neutral ale bardziej przekonany ku "tak" - Aktywność na serwerze dobra, - Nie znam cię, lecz wnioskując z odpowiedzi innych jesteś ogarnięty - Mam nadzieję, że u ciebie wiek jest odpowiednikiem ogarnięcia Aktywność na forum pozostawia wiele do życzenia, aczkolwiek nie jest to jakoś strasznie ważne Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Kwietnia 2016 #423384 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Ja również zgadzam się z osobami wyżej. Ponadto myślę, że dogadamy się i żadnych problemów nie będzie. Nic innego mi nie pozostaje, jak przyjęcie podania Tak więc gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Kwietnia 2016 #423386 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi