Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Chciał bym wam dziś pokazac bardzo fajna klase w zamian za ninje gdyż ona jest poyebana chodż nią gram ;D Nazwa: Kuczacz ( premium ) Int:0 Hp:30 Wytrz:20 Speed:40 Bronie: Deagle 1/5 , 1/1 z noża, 1/4 He Umiejętnosci: gdy kuca widac tylko jego cień, 2 lub 3 skoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Jestem na nie za mocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 hmmm... Ostatnio klasa Strzelec wsparcia była tak samo niewidoczna jak ninja, i zaczął się płacz... . A ta twoja klasa "Kucacz" to troche przesada, wtedy gracze będą uciekać, ponieważ ta klasa jest wsumie nie do zabicia. Tailb ma 1/4 a jest no-premium, i można tą klasą cały serwer wykosić. A co dopiero tą twoją klasą ? Więc jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Klasa jest za mocna ! Bez szans ! Jestem na NIE. Każdy botq kupi sb premium zamast grać na zwykłych ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Na nie. Za mocna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Klasa mocno przesadzona na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Za mocna tak jak Dogek pisał talibem można wykosić cały serw chociaż on ma 1/4 z deagla. Więc na nie :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 1/7 deagle i jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 jestem na NIE i to stanowczo.. .. i powinni strzelcowi wsparcia zabrać m3 i zamienić ja na nóż lub dać mu 2 skoki i zabrać niewidzialność ponieważ on jest prawie jak ninja w dodatku ma broń która jest zbugowana i w wielu przypadkach wali z m3 1/1 1/2 max jak perk zawodowy ruchacz ;d więc albo jej to zmienić albo dać jako premium. to tak przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Troszeczkę za mocna, zmień coś w niej i można dalej dyskutować. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Oczywiscie mozna deagla dać norm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Klasa za mocna na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 wszystkie głosy na nie klasa nie przejdzie tak więc /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi