Gość Guest Napisano 6 Maja 2013 #34780 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Siemanko, z tej strony PIKUS. Jest to moja kolejna przygoda z graniem na jakiejś sieci serwerów, chociaż jednak ? W roku 2008 grałem na serwerze FFA i byłem tam adminem przez ponad 3 miesiące. W roku 2009 zakupiłem sobie pierwszego steama, i przestałem grywać na publikach, grałem wyłącznie mixy, turnieje offline, online i wszelkiego rodzaju mecze sparingowe. Teraz jest czas, kiedy to Counter-Strike stacza się na dno, więc pomyślałem że to dobra okazja by wrócić do tego, co miało miejsce w 2007-2008 roku kiedy grałem jeszcze cały swój wolny czas na serwerach publicznych. Przypadkiem trafiłem na Multi-Head, i zobaczyłem takie ogłoszenie jak "Poszukujemy adminów (...)" więc zainteresowało mnie to i założyłem konto na forum, spojrzałem na wymagania i troszeczkę przeraziło mnie to co zobaczyłem - 30h przegranych na serwerze, chociaż na to stanowisko potrzeba osoby, która naprawdę długo przesiedziała na serwerze. A więc przejdę do sedna sprawy - witam was bardzo serdecznie jeszcze raz Oficjalnie od teraz jestem graczem serwera FFA (: I mam nadzieję że na innych też pogram, łatwiej nam wszystkim będzie się dogadać jeżeli się poznamy Do zobaczenia na serwerze. PIKUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Maja 2013 #34891 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Siemanko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 7 Maja 2013 #34892 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Witaj ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2013 #34896 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Witaj w Multi-Head. Rozumiem, że przeraziła Cię tam mała liczba godzin. Spowodowane jest to tym, że serwer jest dość młody a admini potrzebni. Jednak uwierz, każdy nie dostaje admina. Musi Cię poznać społeczność serwera jak i sieci. Poza tym jest to totalne minimum kiedy możesz złożyć podanie, żeby nie zostało odrzucone na starcie . Miłego fragowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 7 Maja 2013 #34903 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Witaj życzę ci miłej gry na serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2013 #34905 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Siemanderko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2013 #34921 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2013 #34924 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Siemanko Zapraszamy na ONLY DD2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2013 #34971 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 siema miło cie poznać zapraszam na COd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Maja 2013 #35454 Administrator Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2013 #35460 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Siemasz Zapraszam na Coda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Maja 2013 #36311 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Hejjjj : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Maja 2013 #36315 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Siemka ! Życze miłego ( byle czystego ) fragowania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi