Gość Guest Napisano 6 Maja 2013 #34620 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Siema wszystkim. W tym temacie chciałbym złożyć skargę na administratora TheGraabarz. Po 1. Używa na zabawach pojazdów za co banuje graczy, jednak wczoraj nie dał sobie bana jak innym, którzy ich używali. Po 2. Prowadziłem wczoraj w CT z REKSIEM i miałem fk, jednego fk, za którego wpisałem killa , jednak dostałem bana za zabicie 1 osoby, chociaż wpisałem killa. Poza tym śmieszne jest dla mnie to , że REKSIO miał 2-3 fk i nawet killa nie wpisał, a bana nie dostał. Wszedłem na serwer od razu jak dostałem bana, bo chciałem wyjaśnić sytuacje, ale dostałem perm + obraza (wydaje mi się że za słowa do gracza "dobra nie sraj" to nie obraza). Tyle z mojej strony. ŚMIECH po prostu z Grabarza co odwala na serwerze. Pozdrowienia dla niego. Nie umiesz ogarnąć serwa i tyle Adisoon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Maja 2013 #34637 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Po : 1. Zły dział 2. Bez dowdów + 10 % 3. Brak wzoru. //Przenoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2013 #34750 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Po 1: - REKSIO miał 1fk, czyli ostrzeżenie Po 2: - ty miałeś 3-4 fk, spamowali mi na u@, oraz mówili na TS'ie że FK, bo na bezruchu można skakać, a poza tym nie odliczył do końca. Było 5,4,3,2,1... ale 0 nie powiedział, a ty zabiłeś 3 lub 4 osoby, więc dostałeś bana na 30 min, za 3 przypadkowe FK po 3: Aby wyjaśnić sprawę bana, mogłeś wejść na TS, pisać mi na PW, lub założyć nowy wątek na forum. po 4: Dostałeś perma gdyż wbiłeś na aktywnym. po 5: Powiedz kiedy ja uzywalem pojazdów na zabawach? Nie przypominam sobie. po 6: Chłopie myślisz że tak szybko da się wszystkich sprawdzić? Jeśli ktoś używa pojazdów to się go najpierw slaya, a nie banuje. po 7 i ostatnie: Myślisz że jeden adm da radę ogarnąć sam 14 TT i wszyscy żyją? Pisz na u@ jeśli się coś takiego dzieje a nie cisza i zwalac na innych Czego ty oczekujesz? Chłopie wbiłeś na aktywnym jeśli h@ pozwoli można zmniejszyć długość bana do tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 7 Maja 2013 #34840 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Jak dla mnie to skarga do zamknięcia , ponieważ bez dowodów nic nie udowodnisz Co do bana ,FreeKill'owałeś to dostałeś bana na 30 min wszedłeś na aktywnym to perm proste ??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2013 #34843 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Jest na 100 % skarga do zamknięcia jak piszą również moi przedmówcy zero dowodów = /close . Zresztą jak pisze admin robiłeś FK dostałeś bana słusznego wszedłeś na aktywnym ,perm ban również słuszny więc nie ma co tu rozpatrywać dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 7 Maja 2013 #34876 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Wiem że nie mogę zamykać skarg na Admina ale bez dowodów , bez wzoru , skarga niesłuszna. Jeszcze się spam zrobi więc. //Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379692 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi