Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34172 Napisano 4 Maja 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 21 minutes and 38 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Senta [AMXBans] Reason : ' Miny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 64689307 ' [AMXBans] Your IP : ' 77.254.159.252 ' [AMXBans] =============================================== Problem polega na tym ze moje miny byly w przejsciu, ale nie kolo zadnej drabiny schodach czy czyms podobnym poprostu byly w przejsciu a on mi dal bana na 30min...Potem weszlem na serwer i powiedzialem na u@ "Albo gadasz za co dales bana albo pisze skarge" pisalem 3 razy a on ani raz nie odpisal.Miny byly na mapie de_italy dokladnie tutaj http://www55.zippyshare.com/v/63588858/file.html Niema tu nic, zadnych schodow, drabin, okien czy wentylacji...zwykle przejscie...Nie mam dowodow bo miny przeciez wybuchly, ale spytajcie samego Magika moze bedzie mial odwage sie przyznac.
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34194 Napisano 4 Maja 2013 Myślę ze mogłeś odruchowo postawić minę w złym miejscu. bo sam grałem klasa z minami. więc wątpię ze admin się pomylił lecz poczekajmy na jego wypowiedz.
Salezian44 Napisano 4 Maja 2013 #34212 Napisano 4 Maja 2013 Wypowiem się ogólnie Patrzyłem się na ten rzut w płaszczyźnie i widać niestety że nie da się jej przeskoczyć i ban był pewnie z tego powodu więc moim zdaniem ban był zasłużony ,a po za tym kiedyś sam dostałem bana jak stawiałem tam miny Więc skargę odrzucam i zamykam. Wyjaśnione. Pozdrawiam i zamykam /clouse
HardeQ Napisano 5 Maja 2013 #34240 Napisano 5 Maja 2013 Salezian zastanawia mnie czy masz prawo zamykać skargi na adminów? PS. Przepraszam, sprawdziłem miejsce i miny da się ominąć.
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34245 Napisano 5 Maja 2013 //otwieram Gdzie w regulaminie jest jakikolwiek punkt, w którym jest napisane że min nie wolno stawiać tam gdzie nie można ich przeskoczyć czy obejść? Zacytuję regulamin: "8. Miny - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. 8.1. Zakaz stawiania min W pomieszczeniach gdzie są hosty, przed wejściami do tych pomieszczeń. W bliskiej odległości od drzwi,schodów bądź okien i w drzwiach." Salezian nie zamykaj skarg na adminów.
HardeQ Napisano 5 Maja 2013 #34248 Napisano 5 Maja 2013 Consecuente ale któryś h@ kiedyś mówił, że miny w przejściach ma dać się przeskoczyć ;p
isrin Napisano 5 Maja 2013 #34251 Napisano 5 Maja 2013 Miny można tam kłaść więc nie wiem dlaczego Magik tobie dął bana , zobaczymy co on napisze. P.S: HardeQ pisał to Vedaar/Vadeer, czy jak on tam miał , ale nie było to wprowadzone do regulaminu czyli to nie obowiązuje.
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34253 Napisano 5 Maja 2013 Idąc tokiem myślenie, że min nie można stawiać tam gdzie nie można ich obejść, pozostaną dla nich tylko otwarte przestrzenie gdzie nikt nie chodzi.
HardeQ Napisano 5 Maja 2013 #34258 Napisano 5 Maja 2013 Wypadałoby aby swojego zdania udzielił nam Magik co by było pomocne do "rozwiązania sporu"
isrin Napisano 5 Maja 2013 #34260 Napisano 5 Maja 2013 Nawet gdyby Magik teraz skłamał nie mówię że tak zrobi , ale jak by skłamał i powiedział że były np: koło hostów to czarny463 i tak przegra tą rozprawę sądową bo nie ma ani jednego dowodu i nikt nie wiem jak było ( tylko Magik wie ) . Ale poczekamy na wypowiedz Magika
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34453 Napisano 5 Maja 2013 Ja powiem tak jak sa tam zarysy drzwi, to w progu stala jedna mina za nia i przed nia stala jeszcze jedna. Probowalem je przeskoczyc ale i tak bym wpadl na jedna z tych 3 min, gdybym wczesniej wyskoczyl to bym sie zatrymal na zarasie drzwi i wpadlbym w srodkowa... wiec sie cofnalem a mninal mnie inny gracz ktory tez chcial je przeskoczyc ale wpadl w srodkowa i padlismy obaj... Wiec chcac nie chcac nie dalo sie ich przeskoczyc.
Salezian44 Napisano 5 Maja 2013 #34454 Napisano 5 Maja 2013 Hardeq jak myślisz, że da się to mi to udowodnij postawię tam minę i przeskocz ją to Ci uwierzę ,a po za tym jak ja dostałem bana to wyraźnie mi wytłumaczyli że tam nie wolno ich stawiać , więc teraz mi tu kitów nie wciskaj... I co do otwierania i zamykania postów jeżeli myślisz ,że sam jesteś na tym forum to się mylisz jesteś modelatorem a nie h@ i nie podskakuj... wybaczcie ale nie lubię takich ludzi wielki Pan się znalazł.... Ps a Zamknięcie tematu było na Polecenie Właściciela Serwera...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2013 #34578 Napisano 6 Maja 2013 //otwieram Gdzie w regulaminie jest jakikolwiek punkt, w którym jest napisane że min nie wolno stawiać tam gdzie nie można ich przeskoczyć czy obejść? Zacytuję regulamin: "8. Miny - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. 8.1. Zakaz stawiania min W pomieszczeniach gdzie są hosty, przed wejściami do tych pomieszczeń. W bliskiej odległości od drzwi,schodów bądź okien i w drzwiach." Salezian nie zamykaj skarg na adminów. Dlaczego nie możecie tego zrozumieć ?? Powtórzę to po raz 10000 i jednocześnie ostatni niema w regulaminie punktu że minę ma się dać przeskoczyć... następne moje takie zdanie wypowiedziane do któregoś admina oznaczać będzie koniec sprawowania jego funkcji na serwerze.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
2
2
Popularne Dni
5 Maj
9
4 Maj
3
6 Maj
1