Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34128 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam. Mam propozycje żeby wgrać plugin który widnieje na wielu serwerach a mianowicie robi on tak że mapa którą np gramy obecnie nie może być wybrana dopóki nie minie np. 10 map Moim zdaniem to była by dobra opcja i były by grane inne mapy a nie ciągle dusty, westy, eldo lub assault'y. Mam nadzieje że administracji się ten pomysł spodoba Pozdrawiam Robin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34129 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 to bardzo dobry pomysł i jestem ,,ZA" ma wejść takie coś tylko na 5 map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 4 Maja 2013 #34171 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jest to dobry pomysł ale jak widać na serwerze wiekszość graczy chce grać podstawowe mapy które dobrze znają. Najlepiej jak byś dodał do tego ankietę żeby to gracze zadecydowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34195 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 update dodałem ankietę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 4 Maja 2013 #34216 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jestem na tak... Trzeba by było tylko odpowiedni plugin wgrać co do tego jeszcze co 5 map wystarczy żeby by była ta 1 to moim zdaniem to stosowne rozwiązanie tego problemu Poczekamy na wypowiedź H@ Pozdrawiam Salezian44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 5 Maja 2013 #34246 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ja oczywiście dałem "Tak" bo sam się denerwuje gdy gramy 2x assault w przeciągu 1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34257 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Na TAK Wkurza mnie gdy gramy dd2 nastepnie assault znowu dd2 . Ewentylanie westwood/eldorado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Maja 2013 #34304 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem na TAK, mapy często są grane : assault > dust2 > assault > westwood > eldorado > assault . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 5 Maja 2013 #34323 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Dobry pomysł by urozmaicić grę na Cod Modzie. Grając na nim zauważyłem ciągle te same mapy. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 5 Maja 2013 #34375 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Czekamy jak H@ się wypowiedzą w tym temacie oczywiście nie dziwię się, że to denerwuje sam też na to wyzywam ale oczywiście nie napisze jak bardzo gdyż nie będę mięsem rzucał gdyż jeszcze ktoś nim dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi