Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34065 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Nick:SadoS Wiek:na koniec lipca 15 Data rejestracji na forum: 28-01-2013 Wcześniej miałem inne konto. Czas spędzony na forum:22 Godzin, 13 Minut, Nad robie to Doświadczenie w ocenianiu:Dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Miałem moda na innej serwerowni Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nigdy chyba że za ping się liczy ;3 Dlaczego Ty?:Ponieważ jestem z serwerem praktycznie od samego początku i staram się pomagac serwerom Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:4-5 godzin. Praktycznie jest właczone cały czas Coś od siebie:Myślę sobie że poradzę sobie na tym stanowisku ponieważ jestem ogarnięty i poświęcam dużo czasu na bycia na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Maja 2013 #34066 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Sorki... Sados ale jestem na NIE. - Nie znam Cię - Mało aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34068 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Ja jestem na NIE z powodu ze to jest jego drugie konto. Za tak zwane multi konta jest ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 4 Maja 2013 #34076 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Na duże nie.... Powód: -Aktywność na forum praktycznie żadnej - Jak piszesz podanie to pisz o to co Cie pytają (Wiek:na koniec lipca 15 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34106 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Nie znam Cię w ogólę.Na forum mała aktywność.Tylko 15 postów.NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34107 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jestem na nie -Popraw aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Maja 2013 #34122 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 SadoS mistrzu miałbyś ode mnie tak ,ale chcąc być w UbTeam, musisz mieć aktywność na forum , popraw to , a będę w 100 % na tak . Na razie Neutral. Może go i nie znacie, ale to naprawdę spoko koleżka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34193 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Musisz poprawić rzeczy wymienione wyżej i bd na TAK Po za tym cieszę się ze powracasz do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 4 Maja 2013 #34196 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 A ja idealnie pamiętam SadoS'a i jestem na Tak Niech tylko poprawi aktywność to będzie idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 5 Maja 2013 #34280 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem na NIE, Mała aktywność na forum , nie znam gościa. i trochę jest już osób w UnBan Team i ktoś na forum zawsze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34286 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Nie znam Cie kolego i jeszcze nie widziałem naserwerze, czy na forum dlatego jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35077 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi