Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33989 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.27.208.187' [AMXBans] =============================================== bez ssow ? dema ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 3 Maja 2013 #33990 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Podsyłam dema, jedno z hltv drugie kręcone przez admina : http://speedy.sh/YTyAb/demo.rar Prosze aby wszyscy z UnBanTeam obejrzeli, ocenili i rozpisali demko.I nie zamykajcie tamatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Maja 2013 #33992 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Zły dział //Przenoszę Wydaję mi się, że kolega ma "no-recoil" and "wallhack " . Poczekamy co powiedzą inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 4 Maja 2013 #34009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Powiem, że oglądałem takowe demko 4 razy i PRAKTYCZNIE nic nie dojrzałem. Jednak doczytałem opcje DogkA bo WH odpada do przypatrzyłem się jak strzela. Jego celownik po pewnej chwili jakby tracił rozrzut, a znamy już to skądś, no skąd? Na moje oko posiada No-Recoil ale to nie jest na 100% oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34034 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 dostane kiedys ub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34036 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jesli ktos pisze ze jest czysty , jest slepy. Wie , kiedy wyczekac , zaczac strzelac itd. juz w 1 akcji widac wh , no smoke i no flash //Dział nie dla zwykłych użytkowników + 10% / xDoGeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34040 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Sluchawki sa ? sa- : > umiejetnosc gry jest ? - jest . : ) gram 8 lat w csa ;] gram na steam ogolnie tylko nie wiem czemu wasz serwer mi go nie wykrywa ; ) jeden z adminow ma mnie w znajomych na steam i moze potwierdzic ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34088 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 troche godzin juz czekam ; ) moze wkoncu ub dostane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 4 Maja 2013 #34127 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Moje zdanie jest takie: Ewidentne Wh... Przykłady: - Wiesz gdzie wszyscy są celujesz im odrazu w głowę... - Skany dosyć dziwne gdyż zanim zaczniesz skanować patrzysz na jego głowę dopiero skanujesz. - Masz wh na przycisk i to widać - Jak masz zamiar oszukiwać graczy i adminow nie wyjdzie Więc niestety nie dostaniesz ub z mojej strony Pozdrawiam Salezian44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34142 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 przcisk na wh ?? ... gz ... w ulamku sekundy przy ssach bym wylanczal ? widac ze malo siedzisz w tej robocie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 4 Maja 2013 #34155 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 a myślisz o ss a ja mowie o demku kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34156 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Bez UB. Kolego gdybyś miał steam wrzuciłbym Twoje demko na anticheat. Oni by Cię docenili. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi