Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33980 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Przed prawidłowym funkcjonowaniu na forum , wypadało by się przywitać. W takim razie... Witam wszystkich użytkowników forum i graczy Serwerowni Multi-Head.pl ! Mam na imię Patryk, mieszkam w Oświęcimiu. Na co dzień trenuję Hokej na Lodzie. Jestem spokojnym człowiekiem ( do czasu gdy... ) niekiedy zabawny, lubię pomagać ludziom. Wolny czas spędzam z dziewczyną, trenuję, siedzę przed komputerem ( problem XXI wieku ) Gatunki muzyki to Rap, Electro, Dance, czasami Regae. Grać będę na każdym serwerze, ale najczęściej będzie można mnie znaleźć na : - Multi-Head.pl [COD MOD] Steam : Passive. [t] Forum : Passive. [t] GG : Dla wtajemniczonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Maja 2013 #33981 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Siemka Miłego fragowania ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33987 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Witaj w sieci. Chyba najładniejsze powitanie na naszym forum utworzyłeś. Miło nam Cię widzieć wśród nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 4 Maja 2013 #34016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Cześć, miłej gry. Consecuente ma racje, utworzyłeś najładniejsze podanie na tym forum Pozdrawiam HardeQ Mnie również znajdziesz na Codzie jako admina i zawsze jestem do dyspozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34019 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Siemanko Zapraszamy również na serwer ONLY DD2 ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 5 Maja 2013 #34367 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Witamy w sieci Życzmy miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 5 Maja 2013 #34390 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Witam i życzę powodzenia na Multi-head. Bardzo estetyczne przywitanie się :-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi