Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33969 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Witam dzis jak chcialem gralem sobie na serwie a tu nagle ban za aktywny.Nigdy nie gralem na haxach mam steama, jakis NS wbija mi ciagle na konto i chyba napier**** na haxach bo ja ani raz nie dostalem bana. Zawsze gram na steamie...Bardzo bym prosil o UB i zalozenie hasla na nick zeby nie bylo watpliwosci ze gram na haxach czy cos a dowiode ze na niczym nie gram. Moj nick Senta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Maja 2013 #33972 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Zły dział /Przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33978 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 No szybciej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 4 Maja 2013 #34015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Widocznie ktoś już grał na podobnym nicku. Twój ban wyróżnia się z pośród wielu ponieważ ty masz bana na steam ID oraz na IP masz też kryteria Steam Comunity[jakoś tak] Otrzymujesz unBana ale na twoim miejscu założył bym hasło na nick u H@ /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi