Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33657 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Nick. AnKa | `Dortmund. Data i godzina: 11:50-12:05 Nick admina/gracza, który zawinił: pozdro 600 Dowody: Niestety brak. Świadkowie: Damian , którego też pozdro zabił bez powodu oraz inni gracze którzy wtedy byli Uzasadnienie: pozdro mówi mi , że za późno zakładam czapki, kiedy ja zakładam w celi przed otwarciem cel. Po zmianie prowadzącego zabił mnie bo ruszałam się ( nie dawał rozkazów/zakazów/nakazów ) / Brak dowodów +10% / eSej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Maja 2013 #33664 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 1.Skarga bez dowodów // Przepraszam mój błąd Mała pomyłka Niech się wypowie "pozdro" i świadkowie. Bez dowodów, skarga będzie zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 2 Maja 2013 #33702 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 nie bez powodów tylko bez dowodów. Jesteś w stanie poprosić świadków aby rzeczeni gracze wypowiedzieli się w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33717 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 No niestety nie potwierdzę tego bo nie przypominam sobie takiej sytuacji. Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33722 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Zalozylas czapke jak wyszlas z celi a nie przed . Nawet Damian sie wypowiada ze nie bylo fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi