Procentowy Napisano 1 Maja 2013 #33570 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 1.Imie: Arek 2.Kontakt: GG, Gmail, Skype, Ts, Forum. 3.Lokalizacja: Woj.Mazowieckie, Miasto : Ostrołęka. 4.Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: W tygodniu 4/5h z przerwami, w Weekendy dłużej. 5.Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Spory, forum mam otwarte wsumie cały czas. 6.Posty(min.15 sensownych): Są 7.Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Zamykać stare tematy, pomagać graczom. 8.Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Grafika, Cod mod, no i oczywiście UnBanTeam. (Najlepiej wszystkim) 9.Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Wydaję mi się, że mam dobry kontakt z ludźmi. 10.Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Tak. 11.Coś o sobie: Co tu dużo pisać... Mam na imię Arek, interesuję się piłką nożną, jak i Cs. Ostatnio zaintersowała mnie Grafika . 12.Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Miałem kiedyś swoją stronę, jak i pełniłem funkcję Moda. 13.Obowiązkowe mikro: Jest. Liczę na pozytywne i w miarę szybkie rozpatrzenie Podania. Pozdrawiam Jestem juz w UnBan Team, i chciałbym coś jeszcze robić na forum, ponieważ po ogarnięciu Ss'ów, siedzę tylko i odświeżam i czekam aż ktoś wstawi ss'y. Poradzę sobie w ogarnięciu tego i tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artest Napisano 2 Maja 2013 #33641 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Jestem na TAK Aktywny. Ogarnięty Poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 2 Maja 2013 #33661 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Jestem na Tak Dużo tłumaczyć nie trzeba ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33682 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 xDoGeK ogarnięty jesteś bardzo dobrze.Aktywny na forum jesteś bardzo dobrze.Trzymasz się regulaminu forum bardzo dobrze.Dogadujesz się z innymi bardzo dobrze.Raczej znasz moją odpowiedź ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33711 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 hmm... No to tak: - Aktywność - wiek - przestrzega zasad - zaangażowany w to co robi NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 2 Maja 2013 #33724 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na tak Czemu na tak: -Często aktywny na forum - Pomocny - Wiek odpowiedni - Umie robić to co lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Maja 2013 #33730 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Naa tak , ogarnięty pomocny, miły. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33735 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na tak ! ; ) Aktywny, ogarniety w temacie da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33738 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na wielkie T4K ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33752 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na tak -jest ogarniety -miły -i niecierpliwy ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33756 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na Tak !! Pomocny Aktywny + Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33767 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Jestem na TAK:) /Twój post nie wnosi nic do tematu +10% / eSej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Maja 2013 #33784 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na TAK, powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33801 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 na tak, popieram wypowiedzi poprzedników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33838 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Na tak mysle ze ogarnie te wszystkie funkcje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33857 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Jestem na tak myśle ze sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33881 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Jestem na tak Spełnia wymagania -aktywny na forum -miły -pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 3 Maja 2013 #33889 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Jestem na tak , ogarnięty, miły i pomocny , powinien sobie poradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claaudiaa. Napisano 3 Maja 2013 #33903 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Ja również jestem na tak. Z tego co widzę to bardzo dużo czasu spędza na forum i do tego jest pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33925 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Na wielkie TAK miły , ogarnięty nada się : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33983 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 wielkie tak , ogarniety , mily , pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33995 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 xDoGeK, zostajesz niniejszym awansowany na Moderatora forum. Dochodzą Ci nowe obowiązki, z których będziesz przez administrację skrupulatnie rozliczany. Wierzymy, że ta funkcja Cię nie przerośnie i dlatego postanowiliśmy Cię w gronie Moderatorów widzieć. Jesteś zawsze pomocny i można na Ciebie liczyć. Sprawuj się dobrze. Jednocześnie nie zwalniamy Cię z obowiązków admina UnBanTeam`u. Jest to ciągle Twoje niemniej ważne stanowisko do piastowania, które siłą rzeczy mieści się w obowiązkach Moderatora. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi