Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2013 #33164 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Nick: no hej (________:-)________) Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): wszystkie komendy moge rowniez pisac i uploadowac rozne pluginy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: 2k7 Link do Banid Dlaczego TY .!: nie napinam utrzymuje dobry kontakt sumiennosc i konsekfencja, co prawda jestem nowy, lecz nie boje sie wyzwań Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: tyle ile moge 3h minimum Kontakt: GG 722998/ Steam neqb/ skype booorsuk2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 29 Kwietnia 2013 #33168 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Jestem na Neutral. - Za mała aktynwość na forum. - Nie znam Cię. Nie pisz w swoim podaniu jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2013 #33170 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Na serwerze masz przegrane tylko 47minut i już składasz podanie na admina?W ogóle Cię nie znam , na serwerze widziałem Cię przed chwilą pierwszy raz.Zapoznaj się z nami i popraw aktywność na forum i serwerze wtedy możesz złożyć podanie.GAMETRACKER '' no hej '' Link : http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=no+hej&Search=Search --------------------@EDIT ! *To ^ up nie ważne * Z kolegą się zapoznałem jest ogarnięty , zgłasza czity na u@ dogaduje się z nim bardzo dobrze.Aktywność na forum i jak i na serwerze się poprawi.Jestem za daniem admina na próbę i zobaczycie , że kolega jest przyjazny i miły , ogarnie ;_; jak dla mnie na admina by się nadawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2013 #33173 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Po 1. Nie ogarniasz forum Po 2. Masz 1 post dołaczyłeś w tym miesiącu (Pewnie dzisiaj lub wczoraj) Po 3. Masz mało przegrane na serwie ! Na duże NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2013 #33174 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Na serwerze masz przegrane tylko 47minut i już składasz podanie na admina?W ogóle Cię nie znam , na serwerze widziałem Cię przed chwilą pierwszy raz.Zapoznaj się z nami i popraw aktywność na forum i serwerze wtedy możesz złożyć podanie.GAMETRACKER '' no hej '' Link : http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=no+hej&Search=Search To również ja http://www.gametracker.com/player/__________%3A-%29__________/80.72.43.106:27027/ owszem to tylko lacznie 2h lecz nie posiadam stalego nicku wiec nie jestem wstanie okreslic ile gram I co oznacza nie ogarniasz forum ? bo nie bardzo rozumiem taki powod totalnie wyjęty z kontekstu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2013 #33176 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 piszesz w swoim podaniu i jestes malo aktywny na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 29 Kwietnia 2013 #33185 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Ty tu grasz ?????????????? :0 Jestem na NIE , 1.Nie widuję Cię na serwerze 2.Mała aktywność na forum 3.Admin nie pisze pod swojim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2013 #33298 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Wydaje mi się żebyś sobie poradził, ale na dzień dzisiejszy masz za małą aktywność na serwerze i na forum. Dlatego jestem na NIE. Admin który jest nieaktywny jest bezużyteczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2013 #33309 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi