Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Nick:ShanDy Wiek:15 Staż na forum: Średni Czas spędzony na forum:3 Dni +/- Doświadczenie w ocenianiu:5-10 nie lubię siebie oceniać stąd ta ocena :] Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Miałem już kiedyś admina Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Na serwerze CoD MoD do 30 min Max Dlaczego Ty?:Poświęcam dużo czasu na grze jak i na forum a pomoc zawsze się przyda Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:1-2h a w weekendy 2-4h Coś od siebie:Mam na Imię Tomasz 15 lat mieszkam w Pępowie(Wielko) interesuję się sportem(Piłką,Parkour,Ping-Pong,Snooker,8-Ball)dziewczynami,motoryzacją.Uwielbiam pomagać innym i przyskrzyniać ludzi którzy nie przestrzegają regulaminu. To chyba tyle dzięki i liczę na rozpatrzenie mojego podania :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Kwietnia 2013 #33028 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Jak najbardziej na TAK - Ogarnięty - Pomocny - Aktywny na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33037 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Na tak,na pewno sobie poradzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 28 Kwietnia 2013 #33048 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Jest nasz trochę dużo ale jestem na TAK ponieważ zasłużyłeś sobie na to pracą na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33050 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 ShanDy, proponuję, żebyś pozostał przy ogarnianiu forum jest tam sporo pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33066 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Shandi wpierw ogarnij forum tak jak consek powiedział bo dużo duuuuużo osób łamie regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33069 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Tak jak consecuente powiedział pierw ogarnij forum , a później napisz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33070 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 extazsy,później mały błąd ortograficzny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 28 Kwietnia 2013 #33072 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Na razie jestem neutral. Wybacz ale funkcja moderatora to sama w sobie ciężka sprawa, a jak wiemy w UB team jest już dużo osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33130 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 U mnie masz Tak. Możesz dostać i tu funkcję lecz uważam ze jaki Moderator czasami jak już forum ogarniesz to i dać komuś ub Ogarniasz taka jest prawda, no i się zawsze starasz co się liczy bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 29 Kwietnia 2013 #33143 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Moje zdanie jest takie same jak Consecuente ale jeżeli uważasz że dasz sobie rade z jednym i 2 to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35076 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Shandy, małą masz aktywność ostatnio na forum. O moderowaniu już nawet nie wspominam. Proponuję Ci nieco nad forum popracować. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi