Go艣膰 Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33007 Udost臋pnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Nick:ShanDy 聽 Wiek:15 聽 Sta偶 na forum: 艢redni 聽 Czas sp臋dzony na forum:3 Dni +/- 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu:5-10 nie lubi臋 siebie ocenia膰 st膮d ta ocena :] 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Mia艂em ju偶 kiedy艣 admina 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Na serwerze CoD MoD do 30 min Max 聽 Dlaczego Ty?:Po艣wi臋cam du偶o czasu na grze jak i na forum a pomoc zawsze si臋 przyda 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:1-2h a w weekendy 2-4h 聽 Co艣 od siebie:Mam na Imi臋 Tomasz 15 lat mieszkam w P臋powie(Wielko) interesuj臋 si臋 sportem(Pi艂k膮,Parkour,Ping-Pong,Snooker,8-Ball)dziewczynami,motoryzacj膮.Uwielbiam pomaga膰 innym i przyskrzynia膰 ludzi kt贸rzy nie przestrzegaj膮 regulaminu. 聽 To chyba tyle dzi臋ki i licz臋 na rozpatrzenie mojego podania :} Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Kwietnia 2013 #33028 Udost臋pnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Jak najbardziej na TAK 聽 聽 聽 - Ogarni臋ty 聽 - Pomocny 聽 - Aktywny na Forum Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33037 Udost臋pnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Na tak,na pewno sobie poradzi . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 28 Kwietnia 2013 #33048 Udost臋pnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Jest nasz troch臋 du偶o ale jestem na TAK poniewa偶 zas艂u偶y艂e艣 sobie na to prac膮 na forum Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33050 Udost臋pnij Napisano 28 Kwietnia 2013 ShanDy, proponuj臋, 偶eby艣 pozosta艂 przy ogarnianiu forum jest tam sporo pracy. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33066 Udost臋pnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Shandi wpierw ogarnij forum tak jak consek powiedzia艂 bo du偶o duuuuu偶o os贸b 艂amie regulamin Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33069 Udost臋pnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Tak jak consecuente powiedzia艂 pierw ogarnij forum , a p贸藕niej napisz podanie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33070 Udost臋pnij Napisano 28 Kwietnia 2013 extazsy,p贸藕niej ma艂y b艂膮d ortograficzny . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 28 Kwietnia 2013 #33072 Udost臋pnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Na razie jestem neutral. Wybacz ale funkcja moderatora to sama w sobie ci臋偶ka sprawa, a jak wiemy w UB team jest ju偶 du偶o os贸b. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33130 Udost臋pnij Napisano 28 Kwietnia 2013 U mnie masz Tak. Mo偶esz dosta膰 i tu funkcj臋 lecz uwa偶am ze jaki Moderator czasami jak ju偶 forum ogarniesz to i da膰 komu艣 ub 聽 Ogarniasz taka jest prawda, no i si臋 zawsze starasz co si臋 liczy bardzo Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 29 Kwietnia 2013 #33143 Udost臋pnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Moje zdanie jest takie same jak Consecuente ale je偶eli uwa偶asz 偶e dasz sobie rade z jednym i 2 to jestem na tak Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Maja 2013 #35076 Udost臋pnij Napisano 8 Maja 2013 聽 聽 聽 Shandy, ma艂膮 masz aktywno艣膰 ostatnio na forum. O moderowaniu ju偶 nawet nie wspominam. Proponuj臋 Ci nieco nad forum popracowa膰. 聽 聽 聽 //zamykam Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi