Go艣膰 Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32859 Udost臋pnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Nick: Vinci 聽 Wiek: 15 聽 Sta偶 na forum: Ma艂y/艣redni 聽 Czas sp臋dzony na forum: 19 Godzin, 52 Minut, 48 Sekund 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: W skali od 1 do 10 ? 7/10 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak, mia艂em styczno艣膰 z tym. 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Na serwie tak, ale ju偶 ban wygas艂. (ssy czyste) 聽 Dlaczego Ty?: B臋d臋 sp臋dza艂 coraz wi臋cej czasu na forum, bo jest mi艂a atmosfera, fajna administracja. Chc臋 te偶 pom贸c w ogarni臋ciu ban贸w, czit贸w.(bo coraz wi臋cej jest demek z serva dd2 o czitach) 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Od wczoraj jako艣 zacz膮艂em po 3 - 4 h. 聽 Co艣 od siebie: Mam na imi臋 Karol. Lubi臋 cs'a, pi艂k臋 no偶n膮 i r臋czn膮. Interesuj臋 si臋 grafik膮 - mam zamiar i艣膰 do liceum informatyczno-graficznego. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Kwietnia 2013 #32861 Udost臋pnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Na Nie. 聽 聽 聽 1. Nie znam Ci臋 . 聽 2. Za ma艂y sta偶 na forum . 聽 3. Sk艂adasz na wszystko podanie . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32869 Udost臋pnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Cz艂owieku ogarnij si臋 ok ? Po 1. Nie dawno do nas do艂膮czy艂e艣. Po 2. Na forum nie jeste艣 zbyt cz臋sto . Masz tylko marne 27 post贸w... . I ju偶 piszesz o podanie do UnbanTeam. Na dziale dd2 Pisa艂e艣 o admina x2 i g贸wno(przepraszam) z tego wysz艂o..Co ty Sobie wyobra偶asz ? Powiedz mi.Nie przeczyta艂e艣 zapewne czego od Ciebie wymagamy ( tak jak w dd2 ). Obecne fakty . Do艂膮czy艂e艣 ( 24-04-2013 ) obecnie jest dzisiaj ( 27-04-2013 ) Jeste艣 z nami 3 dni i ju偶 piszesz podanie do Unban Team ? Zak艂adam , 偶e by艣 nie ogarn膮艂 amx i w og贸le nawet Ci z trudem jest przeczyta膰 regulamin forum. A w dd2 jeszcze pisa艂e艣 pod " Swoim w艂asnym podaniem !! i chcia艂e艣 mie膰 admina tu i jeszcze na innej serwerowni .. . Id臋 w kierunku NIE !!!! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Kwietnia 2013 #32946 Administrator Udost臋pnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Wydaje mi sie ze troszke za wczesnie to podanie. Proponuje zapoznac sie jeszcze z wieksza iloscia graczy, aby mieli do ciebie zaufanie. Jak na razie neutral. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Maja 2013 #35075 Udost臋pnij Napisano 8 Maja 2013 聽 聽 聽 //zamykam Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi