Skocz do zawarto艣ci

Podanie o UnBan Team

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

Nick: Vinci

Sta偶 na forum: Ma艂y/艣redni

Czas sp臋dzony na forum: 19 Godzin, 52 Minut, 48 Sekund

Do艣wiadczenie w ocenianiu: W skali od 1 do 10 ? 7/10

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak, mia艂em styczno艣膰 z tym.

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Na serwie tak, ale ju偶 ban wygas艂. (ssy czyste)

Dlaczego Ty?: B臋d臋 sp臋dza艂 coraz wi臋cej czasu na forum, bo jest mi艂a atmosfera, fajna administracja. Chc臋 te偶 pom贸c w ogarni臋ciu ban贸w, czit贸w.(bo coraz wi臋cej jest demek z serva dd2 o czitach)

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Od wczoraj jako艣 zacz膮艂em po 3 - 4 h.

Co艣 od siebie: Mam na imi臋 Karol. Lubi臋 cs'a, pi艂k臋 no偶n膮 i r臋czn膮. Interesuj臋 si臋 grafik膮 - mam zamiar i艣膰 do liceum informatyczno-graficznego.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Cz艂owieku ogarnij si臋 ok ? Po 1. Nie dawno do nas do艂膮czy艂e艣. Po 2. Na forum nie jeste艣 zbyt cz臋sto . Masz tylko marne 27 post贸w... . I ju偶 piszesz o podanie do UnbanTeam. Na dziale dd2 Pisa艂e艣 o admina x2 i g贸wno(przepraszam) z tego wysz艂o..Co ty Sobie wyobra偶asz ? Powiedz mi.Nie przeczyta艂e艣 zapewne czego od Ciebie wymagamy ( tak jak w dd2 ). Obecne fakty . Do艂膮czy艂e艣 ( 24-04-2013 ) obecnie jest dzisiaj ( 27-04-2013 ) Jeste艣 z nami 3 dni i ju偶 piszesz podanie do Unban Team ? Zak艂adam , 偶e by艣 nie ogarn膮艂 amx i w og贸le nawet Ci z trudem jest przeczyta膰 regulamin forum. A w dd2 jeszcze pisa艂e艣 pod " Swoim w艂asnym podaniem !! i chcia艂e艣 mie膰 admina tu i jeszcze na innej serwerowni .. . Id臋 w kierunku NIE !!!!

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• 2 weeks later...
Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...