Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32766 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Data i godzina:11:24 Nick admina/gracza, który zawinił:TheGraabarz Dowody:Raczej niema,bo skąd miałem wiedzieć,że takie coś odwali. Świadkowie:Fantastico.,hahahaha ale urwal. Uzasadnienie:Gdy byłem w CT na JailBreaku,zastowowałem komende Bezruch do odwołania. Grabarz zaczął robić BH,więc go zabiłem. (Do BH potrzeba sie ruszyc,aby sie rozpędzić[Trzeba napewno kliknąć któryś z WSAD])Frig począł robić to samo,i zabił go hahahahaha ale urwał,po czym zostałem razem z nim zbanowany na FK na 5 minut. Ban był jak najbardziej nie słuszny Z poważaniem KUndro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 27 Kwietnia 2013 #32767 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Żeby zrobić BH nie potrzeba się rozpędzić kiedyś zrobiłem BH z miejsca bez rozpędu. Poczekamy na wypowiedź Graba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32768 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Żeby zrobić BH nie trzeba klikac W. Wolniej się wtedy zaczyna, ale da się. Ban słuszny, bo ci tłumaczyłem a ty swoje. Więc dostałeś na 5 min. Mogłem dac ci bana na 30 min, bo tyle jest za FK ale że to był 1 FK dostałeś na 5 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32770 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 WSAD to przyciski ruszania. Jezeli klikniesz ktorys z nich,poruszasz sie,a tym samym lamiesz polecenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 27 Kwietnia 2013 #32772 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Skarga nie słuszna z kilku powodów Bez dowodu Łamie się regulamin jak się najpierw ruszysz a potem zaczniesz skakać. Nie było Totalnego więc graba dobrze zrobił dając ci bana a 5 min to też nie taka tragedia. //Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 27 Kwietnia 2013 #32773 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Nie można zamykać skarg na adminów tylko h@ mogą /otwieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32780 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Skarga nie słuszna z kilku powodów Bez dowodu Łamie się regulamin jak się najpierw ruszysz a potem zaczniesz skakać. Nie było Totalnego więc graba dobrze zrobił dając ci bana a 5 min to też nie taka tragedia. //Close Ale żeś teraz jebnął żartem. Skok+ruch=BH Ruch=Zlamanie Bezruchu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32784 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Tylko że na bezruchu można się ruszać Nie można tylko chodzić. A żeby zrobić BH to nie trzeba chodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 27 Kwietnia 2013 #32785 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 K.Undro że umiesz zrobić BH tylko z rozbiegu to już twój problem Bo są ludzie dla których BH to nic trudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32788 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Genius... Żeby zrobić BH trzeba nacisnąć któryś z klawiszy WSAD,który czyni ruch,i mi nie udowodnicie,że nie,bo coś z niczego nie powstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 27 Kwietnia 2013 #32797 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Owszem trzeba nacisnąć tylko że nie było totalnego i Grabarz mógł robić sobie BH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32808 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 ALE BYL BEZRUCH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32839 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Niech H@ to rozstrzygnie, bo robi się niepotrzebniy spam. A żeby zrobić BH najpierw space a potem w więc w W powietrzu, czyli kroku nie robie więc mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32842 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Skarga niesłuszna. Tym razem bez %. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379689 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi