Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2013 #32675 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Jak już pewnie niektórzy zauważyli moja aktywność na serwerze spadła i to bardzo. Powodem jest życie prywatne, które lubi mi się w ostatnim czasie psuć często, dlatego składam rezygnacje z posady ADMINA ONLY DD2. Dziękuję wszystkim za współprace i za danie mi szansy sprawdzenia się jako admin tej świetnej serwerowni, mam nadzieję że spełniłem się jako admin Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam _eTc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2013 #32680 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Przykro mi czytając Twoje słowa. Jednakże gdy poukładasz swoje prywatne sprawy i zechcesz do nas wrócić przyjmiemy Cię z otwartymi rękami. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2013 #32681 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Cześć mam nadzieje że do nas wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Kwietnia 2013 #32684 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Bywaj... Odwiedzaj czasami forum jak i serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 27 Kwietnia 2013 #32746 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Do następnego. Życzę Ci abyś poukładał sobie swoje życie prywatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32748 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Szkoda naprawdę fajny z Ciebie człowiek ;/. Mam nadzieję jak i inni że bardzo szybko i pozytywnie załatwisz swoje sprawy i wracaj do nas. bd nam Ciebie brakowało !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32754 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Nie znałem Cię, ale po Twoim pożegnaniu widzę, że jesteś na serio miły. ;( to narka Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32761 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Nawet Cię nie poznałem a ty odchodzisz Jak ty tak możesz? A tak na serio to życzę Ci żebyś poukładał sb tam te wszystkie sprawy i wracał do nas Narazie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi