Skocz do zawartości

Mało adminów na DD2

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem nowy na forum ale gram już parę tygodni na servie i czasami wchodzą ludzie z wh i aimem a admina nie ma . Zrektutujcie więcej adminów bo gra z "botami" jest nudna

Pozdrawiam

Tr$t

Staramy się jako admini być bardzo aktywni ale mamy też życie prywatne pamiętaj o Tym. Nie każdy admin musi być u Twojego boku i banować Tych , którzy mają wspomagacze( aim , wh , hacki , sh itd.)Więc staramy się jak możemy..A admina zaufanego jest łatwo nie znaleźć

Ale jakoś zbyt często adminów nie ma. Dziś od około 11:50 do 14:20 gadałem na TS'ie z Baksiem, to jako admin tylko on był.

Z tym się nie zgodze ;) Wstałem dziś rano i byłem na serwerze od godziny 9. chyba do 11. lub 10:40 .

Aaaa to wcześniej ;) Mnie wtedy nie było, ale jak już Cię nie było to rozmawiałem tylko z Baksiem (i on był jedynym adminem[wtedy]) na TS'ie i jeszcze z Guciem. :D

Chłopie, popatrz na amxbans only dd2 i zobaczy czy nie ma adminów ;) Każdy admin ma swoje życie i nie jest na twoje zawołanie. Staramy się jak możemy. Ja w ciągu 2h zbanowałem 45 osób.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...