LOVASSS Napisano 21 Kwietnia 2013 #31848 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Nick:Lovonany' Wiek:Prawie 16 ^^ Staż na forum: Sredni. Czas spędzony na forum:2 Dni, 21 Godzin, 35 Minut, 40 Sekund ( Wchodzę jak czas mi na to pozwala). Doświadczenie w ocenianiu:W miarę. Myślę , że spore . :] Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Kiedyś tak , ale odbyłem karę. Dlaczego Ty?:Jestem pomocny i chętnie udzielam rad. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:To normalne jak mam więcej czasu to więcej, jak nie to mniej.Nauka treningi , życie prywatne. Coś od siebie:Mam na imię Damian , uwielbiam, grać w Piłkę Nożna , dosyć dobrze mi to wychodzi . Krytyka mile widziana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Kwietnia 2013 #31850 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jestem na Tak, lecz wydaję mi się, że już wystarczająco dużo jest UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2013 #31852 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Hah, także miałem składać podanie tutaj po zapoznaniu się z siecią, ale teraz: Jestem na Tak. Dużo jest pracy, a dodatkowe ręce się przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2013 #31865 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 21 Kwietnia 2013 #31870 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jestem na Nie. Najgorszy człowiek jakiego widziałem, zero kultury i za grosz honoru... Moja posadzka na przedpokoju ma więcej rozumu... ... ... ... .. Żartowałem jestem na Tak Przedmówcy wyjaśnili sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2013 #31879 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jetem również na Tak ale wyłącz te drgania na myszce bo wyglądają jak aim a nie mam komendy na banowanie Ciebie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31919 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Bardzo wielkie TAKK Lovka znam z reala fajny gość fajnie sie z nim gada na tsie i w szkl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 22 Kwietnia 2013 #31936 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Jestem na tak mamy co robić a dodatkowe 2 ręce się zawsze przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31963 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Dla Damianka zawsze na Tak. Jest lamuskiem w szkole, ale za to właśnie się Go lubi ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31964 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Działaj Waść. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi