Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2013 #31270 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Nick: Masa Wiek: 22 prawie Doświadczenie (w byciu adminem): własny serwer kilka miesięcy, i kilka innych serwerów które, albo samemu się starałem, albo dostawałem za top w rankingu Znajomość AMXX (W skali 1-10): jeśli chodzi o konsole będę musiał sobie trochę poprzypominać a menu full ogar Staż w CS-sie: 608h w steam, i zanim go mialem kilka lat, zaczynałem od 1.5 chodząc na kafejki mając 10 lat >.> Steam / NonSteam: steam. STEAM_0:1:21104608 Dlaczego TY .!: Nerwy puszczaja gdy gram sobie spokojnie na ffa i wbija taki odpaleniec i nikt nic nie może z tym zrobić Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-8h w różnych godzinach ze względu na 3 zmianową prace Kontakt: 997808 gg czesto niewidok (bo gram w cs ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 16 Kwietnia 2013 #31275 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jestem na Neutral. Popraw aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2013 #31290 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Myślę , że mogę dać Ci szansę ale jak poprawisz aktywność na forum. Na razie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claaudiaa. Napisano 16 Kwietnia 2013 #31292 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 neutral. Konto założone tylko dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2013 #31352 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Proszę zwiększyć Aktywność na Forum + na ,,ts " wejść zapoznać się z ludzmi:). No i przede wszystkim więcej godzin przegrać na ffa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2013 #31353 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Jestem na Neutral Nie znam cię i nie mam o tobie zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2013 #31368 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Na NIE.Dlaczego ostatnio graliśmy na serwerze zrobiłem gościowi ssy bo ewidentnie był odpalony bo zresztą ssów nie wrzucił,po czym inny gość zaczął mnie obrażać i też dostał bana.Aty zamiast mnie poprzeć zacząłeś mieć jakieś pretensje że wszystkich banuje.NIESTETY ALE DZIĘKUJE ZA TAKIEGO KOLEGĘ ADMINA KTÓRY NIE ROZUMIE PO CO SĄ ADMINI !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Kwietnia 2013 #31371 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Jesteś bardzo często na serverze , jednakże jestem za daniem ci admina na okres próbny 14 dni. .Tylko musisz poprawić aktywność na forum , jednak to nie jest najważniejsze. Mówisz , że nikt nic nie może zrobić z cziterami , a piszesz do kogoś w tej sprawie ? O to jest pytanie , bo myślę , że jakiś admin na pewno będzie , nie o każdej porze dnia i godziny,ale jak tylko będzie mógł to wejdzie na server i zrobi to co trzeba. Wystarczy poinformować. (Jeszcze wbijaj częściej na T'sa.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2013 #31438 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 na tak, typek często gra i często trafnie informuje na u@ adminów o cziterach grających na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2013 #31446 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Popraw aktywność a będę na duuuże tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 18 Kwietnia 2013 #31465 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Hm... Osobiście Cię nie znam byłbym na tak jeżeli twój czas gry się troszkę poprawi więc bym się wstrzymał z tym podaniem... Czekajmy jak H@ się wypowiedzą... Moje zdanie już poznałeś Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 #31684 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 jestem na nie slaba aktywnosc na forum czekamy na odpowiedz h@ znasz moje zdanie:) na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 #31687 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Widziałem typka pare razy na servie jestem neutral. Smallhead- i kto tu mówi o aktywności na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi