Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30395 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Nick: DaMeK GOLD Team, moze przykurwimy w dance Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): proszę bez reklamy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: zaczynawszy od CS 1.5 czyli długo Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Uważam, że jest zbyt mała liczba aktywnych adminów . Często się zdarza, że muszę im wysyłać wiadomości na Steamie, aby weszli na serwer i zapanowali nad sytuacją. Doskonale rozumiem, że w ten sposób mogę naruszyć ich prywatność i zakłócić spokój, dlatego chciałbym powiększyć grono adminów , aby każdy z nas miał więcej czasu dla siebie, a serwer był wciąż pełen. Chciałbym także pomóc w rozwoju serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: kolo 8h Kontakt: GG, Steam Braki na forum nadrobię jeśli będzie taka potrzeba EDIT: Pomyliłem działy a usunąć nie mogę. Więc jak coś to przenieście:) //edytowane przez Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30610 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Jestem na tak. Bardzo często widuję Cię na serwerze. Masz braki na forum, które mam nadzieję nadrobisz. Wydajesz się ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Kwietnia 2013 #30630 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Jestem na Tak. Myślę, że Consecuente już uzasadnił to co jest jednym z najważniejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Kwietnia 2013 #30631 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Nie pisz na czerwono bo to kolor nie dla zwykłych ggraczy , pozatym jestem na TAK , wydajesz się ogarnięty @edit Sorki nie wieidzałem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2013 #30632 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 To ja napisałem na czerwono . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 12 Kwietnia 2013 #30699 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Spoko chłopak nadaje się ;.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2013 #30756 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dwa podanie? Żartujesz? Odrzucam. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi