HardeQ Napisano 10 Kwietnia 2013 #30374 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witajcie. Dzisiaj avast zrobił mi figle. Wyłączył się gdyż avastavc.sze(czy jakoś tak) złapał błąd(nieznany wyjątek). Najprawdopodobniej to jakiś robak(wirus). Zbytnio nie wiem jak się go pozbyć. Dlatego będę nieobecny na forum i serverze. Jak ktoś wie co mam robić to będę wdzięczny. PS. Pisane z telefonu. wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 10 Kwietnia 2013 #30414 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Popatrz na google, popatrzyłem trochę i niektórzy też mają taki problem, jest tam jakiś program, który usuwa wszystkie robaki, nawet te najbardziej ukryte... Jak znajdę to jeszcze raz to Ci podam link ;p . Wracaj jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor #30416 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Zdaję mi się, że to atak ns bazę avast. wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30426 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 bardzo możliwe kolega ma podobną sytuację mam nadzieję ze szybko wrócisz i wszystko po zatym wróci tez do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor #30549 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Już jestem Temat do zamknięcia. wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2013 #30629 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Cieszy mnie to bo mam do Ciebie sprawę ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2013 #30634 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Problem został rozwiązany, więc zamykam, bo Morderca zaczyna spamem siać. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi