Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30369 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Nick:Cudowny Dzieciak Wiek:20 lat. Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem admina na 3 serwerach i wydaje mi sie ze bylem dobry m adminem . Znajomość AMXX (W skali 1-10):9/10 nigdy nic nie wiadomo ;D Staż w CS-sie:7 lat Steam / NonSteam: Dlaczego TY .!:Dlaczego ja ? Hm przebywam dozo na serwerze, aktualnie nie pracuje i mogłbym dozo pomoc pełniac funkcje admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 8-12 godzin. Kontakt: GG: 47028052 . Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam Cudowny Dzieciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30370 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jeśli brak steam to wybacz ale na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 10 Kwietnia 2013 #30371 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jestem na Neutral, popraw aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30372 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 STEAM_0:0:30785443 0 00:11 32 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30382 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Po 1.Wpisz w rubrykę Steam/NonSteam: że masz steama Po 2.Za mała aktywność na forum Po 3.Nie pisz w Swoim podaniu bo 10% dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30388 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Nick:Cudowny Dzieciak Wiek:20 lat. Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem admina na 3 serwerach i wydaje mi sie ze bylem dobry m adminem . Znajomość AMXX (W skali 1-10):9/10 nigdy nic nie wiadomo ;D Staż w CS-sie:7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!:Dlaczego ja ? Hm przebywam dozo na serwerze, aktualnie nie pracuje i mogłbym dozo pomoc pełniac funkcje admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 8-12 godzin. Kontakt: GG: 47028052 . Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam Cudowny Dzieciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30404 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Duże NIE.I nie chodzi tu o forum lub aktywność na serwie .Niestety kultura tego gracza w skali 1- 10 wynosi zaledwie 2,a to o wiele za mało żeby być adminem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30406 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Sensej chyba ci sie cos pomylilo bo moja kultura wlasnie jest na poziomie i uspokajam graczy chociaz nie jestem jeszcze adminem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 10 Kwietnia 2013 #30408 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 CUdowny nie pisz w swoim podaniu , ShanDy Cię już ostrzegał, należy Ci się 10 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30420 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jestem na NIE, odpisujesz w soim podaniu, co świadczy o braku cierpliwości i nieumijętności przyjęcie krytyki. Aktywność na forum też do porawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2013 #30758 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Jestem jak najbardziej na tak. Informuje mnie o cheat`ach na steam. Bardzo ale to bardzo aktywny na serwerze. Co do kultury w przypadku mojej osoby bez zarzutu. Aktywność na forum do poprawienie, ale czemu nie w trakcie adminowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 13 Kwietnia 2013 #30759 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Jestem na Tak Aktywność można poprawić, jest miły, kulturalny i konsekwentny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30764 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Jestem neutralny. Aktywność na forum poprawi. wbij na ts pogadaj czasami bd miał jeszcze więcej + na swoim kącie Co do kultury nie mam zastrzeżeń. Wszystkie posty które Ci ludzie tu piszą są dla twojej wiadomości i możesz tylko popracować nad nimi nie je komentować. Zachowaj spokój daj się większej liczbie ludzi wypowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30797 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Na Nie. 1. Widzę Cię na serwerze od paru dni. 2. Aktywność na forum ^^. 3. Piszesz pod własnym podaniem a nie powinieneś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30873 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Przyjęty. Uzasadnienie: rozumiem, że macie wątpliwości co do kolegi, bo pojawił się całkiem niedawno w naszych szeregach. Spędziłem z nim jednak trochę czasu rozmawiając na steam. Nie ma drugiej takiej osoby grającej tyle czasu dziennie na serwerze. "Dzieciaku" (mam nadzieję, że Cię nie uraziłem tak nazywając) admina dostajesz na próbę na okres 14 dni. W tym czasie oczekuję z Twojej strony wytężonej uwagi oraz ciężkiej pracy na serwerze. Liczę, że nie zdarzą Ci się rażące wpadki. Spisuj się jako admin i kolega. Pisz do mnie w sprawie dopełnienia formalności. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi