Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2013 #30076 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Nick cheat`era: .:YouName:. Godzina, data zdarzenia: 21:05 Mapa: de_inferno Link do demka/HLTV: http://speedy.sh/7fKUt/j.dem STEAM_ID/IP cheat`era: 79.186.5.129 Uzasadnienie: Mam nadzieję, że dobre widać to, że ten o to gracz posiada No Recoil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Kwietnia 2013 #30084 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Nie wiem jak u was ale umie nie widać jaki ma perk,bo on może mieć perk Eliminator, więc bez dowodów, że niemiał tego perka to raczej bana nie będzie .:NoName:. Nie posiadał eliminatora bo kilka rund wcześniej wymienił się z Adminem Evo, który pomagał mi złapać tego o to gracza. YouName Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Kwietnia 2013 #30093 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Jeżeli posiadał perk Eliminator to okej , ale jeżeli nie , to ewidentny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30127 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 .:NoName:. Nie posiadał eliminatora, ponieważ kilka rund wcześniej wymienił się z Adminem Evo, który pomagał mi złapać tego o to gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30129 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Widac jaki Norecoil :3 a Norecoil=Wspomagacz=czit=Ban Permanentny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Kwietnia 2013 #30133 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Wezmę to pod oko specjalisty ;D PS. Niestety... Lubię YouName no ale muszę go zbanować ;/ Ban dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30323 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Wyjaśnione //Closse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi