Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29880 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Data i godzina: 07.04.2013 Nick admina/gracza, który zawinił: pozdro600 oraz Jail Man Master Dowody: Nie jestem takim co nagrywa wszystko co się dzieje. To było nagle Świadkowie: Ludzie z serwera Uzasadnienie: (...)Patrzenie się maksymalnie w góre do odwołania ,kucanie do odwołania(...), zabili kucających zostawili SIEDZĄCYCH. Gdy mu to napisałem, zacząć pisać że nie patrzyłem się w góre (A patrzyłem) Jednak nawet jeśli był nie patrzył, to i tak zostawił siedzących a nie kucających. (I POZDRO600 MA ADMINA!) BŁĄD W NAZWIE TEMATU. Jail man Master* *NEWS SPRZED CHWILI* Jail man master CIĄGLE zapomina o odliczaniu i ma masowe free kille. Potwierdzą wszyscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29884 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Teraz ja ci powiem kilka slow. Bedziesz teraz byle kogo zglaszal zeby zabrac admina bo ty nie masz po 2 ivona nie patrzyles sie w gore i nie kucales tylko skakales i udezales a bylo totalny bezruch jail master tez tak powiedzal wiec jest moja racja i jego reszta ludzi tak samo uwaza wiec ani nie masz swiadkow ani dowodow wiec oco chodzi ci. Nie mozesz przebolec ze nie masz admina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29885 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Aha, czyli jeżeli nie mam admina to już nie mogę zgłaszać tak? Pozatym jailmaster jak juz wspomnialem nie ogarnia i pewnie nie chcial wyjsc na glupa. Świadkowie to ludzie ktorzy umarli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29887 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 czyli ty i mandrynka bo zle zrobiliscie jedyni!!!!.Nie mowie ze nie masz admina to nie zglaszaj a prosze zglaszaj ja ci bronie nie ale miej dowod swiatkow.Ja mam ct oraz tt ze ja mam racje z jail masterem wiece oco tobie chodzi.Poprostu nie masz admina nie mozesz tego przebolec i wszyscy nie moga miec jesli ty nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Kwietnia 2013 #29888 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 No to prosimy o świadków, a nie o kłótnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29889 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Powiem tak jeśli totalny bezruch nie był do odwołania, a kucanie było do odwołania to mieli "gwalcic ctrl" czyli kucac cały czas, więc ivona ma rację. Natomiast jeśli totalny bezruch byl do odwołania i kucanie też było do odwołania, to 2 polecenia się ze sb zklucily. Więc powinnien być FD dla wszystkich. Każdemu się mogło pomylić, nawet adminowi. Edit: Ivona bez dowodów nic nie zdzialasz, i jeszcze poleci 10% , więc jakbyś mógł to podaj nicki świadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29905 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 powiem tak by bezruch ale nie totalny.Niech swiadkowie sie udziela albo jakies dowody jesli masz racje to przepraszam i zwracam honor ivona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29910 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Jeśli był totalny to mogli skakać,kucac, nawet jak nie było takiego polecenia, ale te polecenia "kucanie" każdy rozumie inaczej Jeden zrozumie, ze ma trzymać ctrl a drugi ze naciskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi