Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29389 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ostatnio dużo plików pobieram z Torrenty.org i w tym czasie zorientowałem się ze jak chce usunąć pewnien plik to wyskakuje mi błąd 0x8 i tak dalej z obrazkiem Deamon Tools nie wiem co zrobic w tej sytuacji mam nadzieję ze pomozecie mi z tym problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29392 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Pobierz sobie program "unlocker" i przez niego usuń ten plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29393 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 próbowałem nie dało się dalej ;d Wyskakiwał ten sam bład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29394 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 ale wybrałeś w programie odblokuj ? i wybierz ten plik który ma ten błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29395 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Podrzuć link do programu ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29398 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 http://www.dobreprogramy.pl/Unlocker,Program,Windows,12240.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29404 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29406 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29417 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Nie możesz tego usunąć bo masz to w deamon tools wejdz wejdź w deamon tool i odmontuj obraz i usuń go z listy wtedy bez problemu będziesz mógł go usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2013 #30027 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Nadal nie moge ;d nawet próbowałem odinstalować Deamona i dalej jest ten błąd i nie wiem co zrobić ;/ Pisze że jest błąd i że plik jest nieczytelny lub uszkodzony i gdy próbuje go usunąć to wtedy pisze Spróbuj ponownie i nic nie pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30896 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 @refresh ma ktoś jeszcze jakijś pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 14 Kwietnia 2013 #30964 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 To troszkę dziwne, sam pobieram z torrentów i wszystko śmiga[tak tych z płatnym kontem]. Są przeróżne programy do usuwania tego typu problemów, poszperaj w google, ale do ich używania musisz się chodź trochę na tym znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2013 #31228 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Tak wiem że tych programów jest od groma na jednym poradniku pisało żeby usunąć w Trybie Awaryjnym lecz nawet to nie zadziałało lecz się tym nie przejmuje jak nie będe już potrzebował rzeczy z tego pliku po prostu go sformatuje ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi