Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28831 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 1.Imię: Mateusz 2.Kontakt: GG/Steam/TS/Forum. 3.Lokalizacja: Bielsko-Biała. 4.Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 3-4h. 5.Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): 2h. 6.Posty(min.15 sensownych): Są takowe. 7.Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Głównie to chce tutaj ogarnąć co po niektóre osoby, które biją posty i piszą w tematach w których nie mogą tego robić. Ogólnie dbać o porządek na forum. 8.Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Forum i UNBan Team. 9.Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Były admin. Aktualnie jestem w ekipie UnBan. 10.Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Posiadam takowe cechy, dlatego też liczę na szansę z Waszej strony. 11.Coś o sobie: Mam 20 lat i aktualnie chodzę na studia. Zajmuje się mechaniką oraz turystyką rowerową. W wolnych chwilach gram w CS'a. 12.Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Kilka forów zajmujących się RolePlay. Umiem posługiwać się tym skryptem. 13.Obowiązkowe mikro: Jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28834 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Nie znam Cie za bardzo, ale po podaniu twierdzę, że jesteś ogarnięty. Jestes też w UnBan Team, wieć napewno sobie poradzisz, masz moje TAK !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28845 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Mozna zaryzykowac! :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #28952 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 W sumie to ogarnięty z Ciebie koleś jak najbardziej na tak tylko przestań gadać o " kuchcie" haahaha Mega pozytyw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #28957 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29548 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Spełniasz wymagania mam nadzieje ze się nadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 6 Kwietnia 2013 #29580 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jestem na nie , szczególnie to z tobą chyba jeszcze nie gadałem ;] Nie wiem, pomyślę jeszcze nad ostateczną moją decyzją i podam ją jutro, bo dziś nie mam głowy do tego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29589 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Na TAK myśle że ogarnie tą funkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Kwietnia 2013 #29600 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 EM... Jestem na Tak jeżeli mi osobiście obiecasz, że powiążesz ub team z moderatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29679 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jestem na Tak ..dobbry ogarniety człowiek" Pozatym jak sama nazwa ,,Ostin" -prawy -poizytywny -Ostatni sprawiedliwy - dużo tego pisac mi sie nieche bo na robie wiecej błendów ortograficznych. Masz u mnie na TAK za ogarniecie wszystkiego i zawsze tam gdzie się znajdujesz NO i przez chyba dość długa znajomość pozytywna ;d ostatnie 3 linijki są ważne dlatego bez błędu ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 #32163 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 na tak //edytowane przez Consecuente +10%, wypowiedź nic nie wnosi do podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 23 Kwietnia 2013 #32167 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 A więc tak -Aktywność na forum -Wiek -Aktywność na serwerach -Pomocny Nic więcej niż na TAK , spoko ziomek poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Kwietnia 2013 #32303 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Panie OsTiN ode mnie masz tak. Miły, pomocny, ogarnięty , no i ogólnie spoko ziomek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32451 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jestem na T4K Patrząc na podanie. Ogólnie jeszcze Cię nie poznałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArO Napisano 25 Kwietnia 2013 #32519 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jestem na TAK, jesteś w miarę ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32535 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Na tak,na pewno sobie poradzisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 26 Kwietnia 2013 #32693 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Hm. moim zdaniem można dać mu szanse tylko Ciekawy jestem czy dasz rade powiązać te dwie funkcje Poczekamy na decyzję H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2013 #32725 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Mozna zaryzykowac! :DDD StaszeQ i ShanDy , darkdevil uzasadnijcie swoją wypowiedź....Bo te posty nic nie wnoszą do teamtu A , co to wątku to jestem na tak , ogarnia w ub team , na forum widuję go , myślę , że można dać mu szanse.masz moje TAK:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33036 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Jestem na tak. Widuję Cię codziennie i myślę, że ogarniesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi