Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28411 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Tr!k3r [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'Skan' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' Opis : Kurde na de_aleksanra drzwiami wychodzi 2 gosci to w nich laduje ze scouta a i tak gdzie 5 sec minelo , i oczywiscie admin : Triker nawet po napisaniu na U@ " To nie byl skan " Daje mi bana GZ ... Swiadkowie : Nie wiem wszycy gracze widzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 1 Kwietnia 2013 #28413 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Wybacz, ale ja nic na to nie poradzę, po prostu nie mogę. Nie masz dowodów. Skanować można po 5 sek. Może z pkt widzenia Trikera to jest tak, że Ty celowałeś przez drzwi w ludzi na respie. Czekamy na wypowiedź Trikera ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28414 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Co tu Triker ma powiedziec on gral norm. widzial ze dedlem 2 gosci nawet nie widzial i odrazu dal bana ... -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Kwietnia 2013 #28415 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Powiem tak skan jest i bedzie skanem jest dobrze napoisane ze nie wolno 7 sec. wiec ban jest sluszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 1 Kwietnia 2013 #28418 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Jeżeli masz rację, to jest zwykła pomyłka Trikera. Trudno rozpoznać sprawę. Nie minęło 7 sek[jak stwierdziłeś] a strzeliłeś w bramę aby zabić tych 2 wybiegających. Z jego pkt. widzenia mogło to być tak, że to jest zwykły skan. Admini nie są nieomylni tylko wypadało aby były jakieś dowody albo chociaż świadkowie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Kwietnia 2013 #28420 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 7 sekund dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28421 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Człowieku w regulaminie jest jasno napisane ze na mapie alexandria i eldorado skanowanei awp. grnatme rakieta noga. butem jest zabronione przed 7s. mineły moze 2s jak juz 1 typa zabiłeś; wieć chyba to był skan ?. Proponuje najpiew zapoznać sie z ptk regulaminu a potem pisać skargi Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28427 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Zamykam to, bo ban się już kończy a spam robi się okrutny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 1 Kwietnia 2013 #28504 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Chciałbym wam ogłosić że macie zakaz zamykania skarg na adminów gdyż tylko h@ mają takie prawo. Tak że otwieram ;] A co do skargi nie masz dowodów na to więc nie wiadomo jak było , nie masz dowodów więc wierzymy Adminowi i skarga niesłuszna. Poruszę temat skanowania na mapie de_alexandria ponieważ jest tam dużo pomyłem i za to są skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28516 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Jak sam piszesz minęło z 5 sekund. W związku z tym ban jak najbardziej słuszny. Strzelałeś na resp przeciwnika. Skarga niesłuszna +10%. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi