Skocz do zawartości

Sluszny ban ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Tr!k3r

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl

[AMXBans] Powod: 'Skan'

[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'

Opis : Kurde na de_aleksanra drzwiami wychodzi 2 gosci to w nich laduje ze scouta a i tak gdzie 5 sec minelo , i oczywiscie admin : Triker nawet po napisaniu na U@ " To nie byl skan " Daje mi bana GZ ...

Swiadkowie : Nie wiem wszycy gracze widzieli o.O

Jeżeli masz rację, to jest zwykła pomyłka Trikera. Trudno rozpoznać sprawę. Nie minęło 7 sek[jak stwierdziłeś] a strzeliłeś w bramę aby zabić tych 2 wybiegających. Z jego pkt. widzenia mogło to być tak, że to jest zwykły skan.

Admini nie są nieomylni tylko wypadało aby były jakieś dowody albo chociaż świadkowie ;D

Człowieku w regulaminie jest jasno napisane ze na mapie alexandria i eldorado skanowanei awp. grnatme rakieta noga. butem jest zabronione przed 7s. mineły moze 2s jak juz 1 typa zabiłeś; wieć chyba to był skan ?. Proponuje najpiew zapoznać sie z ptk regulaminu a potem pisać skargi :) Dziekuje

Chciałbym wam ogłosić że macie zakaz zamykania skarg na adminów gdyż tylko h@ mają takie prawo.

Tak że otwieram ;]

A co do skargi nie masz dowodów na to więc nie wiadomo jak było , nie masz dowodów więc wierzymy Adminowi i skarga niesłuszna.

Poruszę temat skanowania na mapie de_alexandria ponieważ jest tam dużo pomyłem i za to są skargi.

Jak sam piszesz minęło z 5 sekund. W związku z tym ban jak najbardziej słuszny. Strzelałeś na resp przeciwnika. Skarga niesłuszna +10%.

//close

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...