HardeQ Napisano 1 Kwietnia 2013 #28402 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Nazwa Perka: Wejście Smoka Umiejetność: Posiada 1 Airstrike bądź Predator Missle[jakoś tak ] x1. Po użyciu perk znika. Nazwa Perka: Poradnik ducha Umiejetność: Otrzymujesz 1 ducha[takiego jak ma duch kapitana] Nazwa klasy: Hetman [Premium] Jej umiejetności: Potrójny skok + Bazooka [2 razy na rundę] Jakie bronie posiada: M3 +inteligencja[tak jak amadeusz] + Scout [1/2 z niego] Statystyki: inteligencja -10, hp -30 wytrzymałość-5 kondycja-40 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym: Bazooka "e" Klasa i Perki by HardeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Kwietnia 2013 #28405 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Hetman mi się nawet podoba. Wejście smoka i Poradnik Ducha to raczej nie przejdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Kwietnia 2013 #28406 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 HardeQ..., zrobisz takie perki i klase ? Jeżeli dasz radę to na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor #28408 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Raczej nie Ale co do Hetmana to myślę, że poszczególne skrypty można było by pozwijać z perków i innych klas ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28434 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Bardzo mi się podoba ten Hetman. Tylko wyrzucił bym tego scouta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28442 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 fajne ;d tez mi sie podoba ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28449 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Tylko jedna sprawa każda klasa z nieśmiertelnością może się zbugować jak to było w przypadku rambo i można wtedy wyrżnąć cały team i jeszcze miał Full Hp a i jeszcze jedno każda klasa z nieśmiertelnością jest zbyt dobra + jeszcze chcecie jej dać dodatkowy dmg ? Rambo miał tylko mruczałe a mordował niesamowicie ;d Jak dla mnie jest to bez sensowne gdyż Wszyscy rzucą się na tą klase i będzie po grze każdy ze zwykłą klasą nie będzie miał szans z tą klasą To może zamiast scouta dorzućmy nuke co runde A co do perków jestem na tak gdyż dane perki mogą się przydać początkującym Na wielkie NIE mam nadzieję że ktoś przeczyta te wypociny a nie tylko zerknie na odpowiedź co do klasy bo tak bywa bardzo często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 1 Kwietnia 2013 #28454 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Do perków jestem na tak ale do klasy to na nie ;] A i jaka to broń Mp3 ?? Ja cały życie myślałem że to przenośny odtwarzacz muzyki a tu się jednak myliłem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28455 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Klasa mi się nawet podoba^.;p Perki też, propo perku Poradnik Ducha, to postaram się dać tutaj linka do downloada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28464 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 DeXu ta bron to M3 (pompa- tak przynajmniej myślę) , co do klasy na nie , a wejście smoka mogło by przejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28465 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Niesmiertelność przez sekund klasa z 2 sekundami była za mocna i wycofana a ty dajesz 6 ?? A co do perków na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28503 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Perki spoko trudniej żeby przeszły. A co do klasy bardzo interesująca może być fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor #28561 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 ymm Miało być M3 Poprawie nieśmiertelność Klasa poprawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28562 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 heheh to Dobrze ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #28968 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Fajne Perki i fajna klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi