Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28047 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Data i godzina: 30.03.2013 ok 11:20 Nick admina/gracza, który zawinił: Relop | Ave real exe Dowody: ? Jak mam mieć na to dowód wytłumaczcie? Dowodem moze byc konsola. Świadkowie: Miluś Uzasadnienie: Składam skarge na Relop | Ave real exe, który ma niesłusznie admina! Podczas zabawy Killday na Jailbreaku wpadłem przypadkowo do dziury, a on zabił mnie za kampienie, mimo tego że próbowałem się wydostać (świadek Milus). Zaraz dostałem bana na godzine. Za co? Za rzekome "obrażanie" napisałem coś w stylu "Pozdro. Już miluś jest od Ciebie mądrzejszy". Po takim tekście dostał takiej spiny. Bardzo proszę o zabranie mu admina, bo w ogóle nie ogarnia. Pozdrawiam, Ivona. ---- @Edit: SSY: http://oi47.tinypic.com/16kyjqt.jpg Czemu padłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 30 Marca 2013 #28049 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 To wklej wycinek z konsoli albo zrób ss'y ;] Bo bez tego dostaniesz 10% i skarga //close ;] "Który ma niesłusznie admina" Padłem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 30 Marca 2013 #28057 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Data i godzina: 30.03.2013 ok 11:20 Nick admina/gracza, który zawinił: Relop | Ave real exe Dowody: ? Jak mam mieć na to dowód wytłumaczcie? Dowodem moze byc konsola. Świadkowie: Miluś Uzasadnienie: Składam skarge na Relop | Ave real exe, który ma niesłusznie admina! Podczas zabawy Killday na Jailbreaku wpadłem przypadkowo do dziury, a on zabił mnie za kampienie, mimo tego że próbowałem się wydostać (świadek Milus). Zaraz dostałem bana na godzine. Za co? Za rzekome "obrażanie" napisałem coś w stylu "Pozdro. Już miluś jest od Ciebie mądrzejszy". Po takim tekście dostał takiej spiny. Bardzo proszę o zabranie mu admina, bo w ogóle nie ogarnia. Pozdrawiam, Ivona. ---- @Edit: SSY: http://oi47.tinypic.com/16kyjqt.jpg Czemu padłeś? Po 1. co Cię slayłem to odliczałem Ci , ostrzegałem , ale Ty nic , nawet nie próbowałeś wyjść , po 2. nie dostałeś bana za "Pozdro. Już miluś jest od Ciebie mądrzejszy" , Tylko za obraze czekoladki , powiedziałes "Czekoladka to dobra dupa" , Johny świadkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Marca 2013 #28058 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Prosiłbym aby Wasi świadkowie się wypowiedzieli, da się zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 30 Marca 2013 #28090 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Tylko za obraze czekoladki , powiedziałes "Czekoladka to dobra dupa" , Relop jeżeli określenie Czekoladka to dobra dupa jest dla cb obrazą to nie wiem czym jest dla cb np Czekoladka to k.... itp ( nie uważam tak ;] ) ReloP jak wbiłem na serwa Jail to dużo osób mówiło "Czekoladka to dobra dupa" i jakoś im bana nie dałeś Jak dla mnie skarga w 90% słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28106 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Czekoladka to dobra dupa to raczej typowy komplement XXIv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Marca 2013 #28120 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Dokładnie, już nie ma osób wyrażających swoje uczucia w sposób kulturalny [no może garstka jest ;D ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 30 Marca 2013 #28136 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Dobra dupa może oznaczać damę do towrzystwa czyli inaczej Prostytutkę , każdy mógł to inaczej zrozumieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28138 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Według mnie to dobrze to zrozumiałeś ale nie mnie tu sądzić wiec tak jak już DeXu napisał w 90% Skarga złożona słusznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Marca 2013 #28140 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Relop dokładnie. Ale mówiłem, są ludzie dla których "dobra dupa" to "ładna dziewczyna" Niestety... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 30 Marca 2013 #28150 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Najlepiej jak by wypowiedziała się tu czekoladka ;] Jak by napisała że "dobra dupa" ją obraża ,skarga niesłuszna. Ale jak by napisała że nie obraża, skarga w 100% słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28154 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Ban już miną więc proponuje wracać do gry i zyć w zgodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Marca 2013 #28155 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Morderca tu sens w tym, że nie ma wniosku z tej sytuacji, lepiej aby tą wytłumaczyć i wyciągnąć wnioski niż tworzyć 1000 tematów o podobnej tematyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28177 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Temat zamykam bo jeden wielki spam(Mała szkodliwość społeczna). I mógłbym się założyć jeszcze że 99% dżentelmenów w tym poście którzy piszą że "szkoda że się tak ludzie wypowiadają"(niezła dupa) używają takiego określenia na co dzień. Oczywiście nie darowałbym sobie jakbym nie skomentował tej wypowiedzi "Dobra dupa może oznaczać damę do towrzystwa czyli inaczej Prostytutkę , każdy mógł to inaczej zrozumieć..." Jak "Kurwę" można nazwać damą do towarzystwa...? I nie wiem w jakim zaczarowanym świecie żyjesz żeby "dobra dupa" skierowane do dziewczyny uznać jako określenie ją "Prostytutką". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi