HardeQ Napisano 29 Marca 2013 #27742 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Witam, moja sprawiedliwość nie pozwala mi tego kryć i chciałbym stwierdzić, że już 2 raz otrzymałem admina [prawdopodobnie] przez pomyłkę. Ostatnim razem napisałem od razu do pierwszego h@ jakiego zobaczyłem na komunikatorze[ był to aquax] i odebrał mi tego admina. Dzisiaj wchodząc na server zobaczyłem, że nie mam konspiranta. Dziwnie patrząc wziąłem czołgiste i zauważyłem, że mogę zobaczyć co ludzie piszą na U@. Po krótkim zastanowieniu wpisałem 'amxmodmenu' i wyskoczyło mi Adm,menu. Ten admin to prawdopodobnie pomyłka, a więc proszę o naprawienie[tzw. uregulowanie] sprawy. Nie potrafię grać wiedząc, że mam coś co mi się nie należy. Pozdrawiam HQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Marca 2013 #27745 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Hardeq ma juz 2 taki problem bo pisal do mnie 2 razy ze dostal adma bezpodstawnie (poprzednio zabral mu aquax bo napisal do niego) Hardeq jest bardzo uczciwy i dlatego chce aby mu zabrano tego admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2013 #27750 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Serwer chce żeby Hardeq Był adminem hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 29 Marca 2013 Autor #27753 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Żebym był adminem to muszę mieć 16 lat. Urodziny mam dopiero za 3 miesiące. Chciałbym dostać admina tylko i wyłącznie uczciwie i prze podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2013 #27754 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Dziękuję za Twoją uczciwość. Błąd zostanie poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 29 Marca 2013 Autor #27760 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 W takim razie dziękuje Temat nadaje się do zamknięcia. Jednocześnie mogę poprosić o oddanie konspiranta[czy to był cel zamierzony?] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2013 #27774 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Oczywiście, że nie był zamierzony. Wczoraj były drobne problemy z bazą danych stąd taka sytuacja. Konspiranta jak najbardziej odzyskasz. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi