Skocz do zawarto艣ci

Podanie na Unban Team by Maku

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

Nick:Maku

Sta偶 na forum:Kilka miesiecy ju偶 bedzie

Czas sp臋dzony na forum:Tam pare godzin b臋dzie

Do艣wiadczenie w ocenianiu:Umiem rozpoznac gdy gracz u偶ywa s艂uchawek i uav a nie WH te偶 wiem kiedy ktos jest na haxach a kiedy nie

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:niestety nigdy :( Ale szybko si臋 ucze :D

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Ta kilka razy:

Kilka razy mia艂em ss ( czyste)

Dwa razy ban za podszywke ( Tylko wtedy nie mia艂em jeszcze has艂a kto艣 wszed艂 mi na nick i jak wesz艂em na serw mia艂em nicka (1)Maku i dosta艂em bana Drugi raz dosta艂em bana bo nie odpisywa艂em dla admina i nie by艂 pewien czy to ja) :D

Za kulture mia艂em pare razy bany ( ale ja nigdy sie nie zaczyna艂em zawsze kt贸s mnie pierwszy poni偶a艂)

Dlaczego Ty?:A dlaczego nie. Codziennie jestem na serwie i teraz m贸g艂bym by膰 jeszcze na forum bo mam dost臋p do internetu o ka偶dej porze.Lubie by膰 pomocny i jestem w miare mi艂y :D Do tego jestem czesto online wieczorem lub z samego rana i moge wtedy sprawdzac ss bo czasami nie ma nikogo i ludzie czekaja godzinami

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:Na forum nie za du偶o bo nie mia艂em powodu ale je艣li si臋 dostane to b臋de siedzia艂 po pare godzin dziennie

Co艣 od siebie:Chyba ka偶dy admin mnie zna wie, 偶e jestem mi艂y, pomocny itp. No to g艂osujemy :D

P.S. Dodam bo zapomnia艂em kiedy艣 pomaga艂em dla przyjaciela sprawdza膰 ss-y ( po prostu przegladali艣my je)i nauczy艂 mnie pewnego dobrego sposobu jak rozpoznawa膰 czy ss-y by艂y modyfikowane ( tego sposobu nie obej艣膰 zawsze b臋dzie to widoczne wtedy.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Administrator

Z tego co mnie wiadomo 偶aden z h@ nie zna Cie i ci臋偶ko jest nam stwierdzi膰 czy jeste艣 odpowiedni膮 osob膮 na to stanowisko. Prosi艂 bym aby艣 nawi膮za艂 kontakt z h@ i super adminami serwer贸w, aby pozna膰 twoj膮 osob臋. Podanie odrzucone.

/close

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...