Go艣膰 Guest Napisano 25 Marca 2013 #27153 Udost臋pnij Napisano 25 Marca 2013 Nick:Maku 聽 Wiek:22 聽 Sta偶 na forum:Kilka miesiecy ju偶 bedzie 聽 Czas sp臋dzony na forum:Tam pare godzin b臋dzie 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu:Umiem rozpoznac gdy gracz u偶ywa s艂uchawek i uav a nie WH te偶 wiem kiedy ktos jest na haxach a kiedy nie 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:niestety nigdy Ale szybko si臋 ucze 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Ta kilka razy: 聽 Kilka razy mia艂em ss ( czyste) 聽 Dwa razy ban za podszywke ( Tylko wtedy nie mia艂em jeszcze has艂a kto艣 wszed艂 mi na nick i jak wesz艂em na serw mia艂em nicka (1)Maku i dosta艂em bana Drugi raz dosta艂em bana bo nie odpisywa艂em dla admina i nie by艂 pewien czy to ja) 聽 Za kulture mia艂em pare razy bany ( ale ja nigdy sie nie zaczyna艂em zawsze kt贸s mnie pierwszy poni偶a艂) 聽 Dlaczego Ty?:A dlaczego nie. Codziennie jestem na serwie i teraz m贸g艂bym by膰 jeszcze na forum bo mam dost臋p do internetu o ka偶dej porze.Lubie by膰 pomocny i jestem w miare mi艂y Do tego jestem czesto online wieczorem lub z samego rana i moge wtedy sprawdzac ss bo czasami nie ma nikogo i ludzie czekaja godzinami 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:Na forum nie za du偶o bo nie mia艂em powodu ale je艣li si臋 dostane to b臋de siedzia艂 po pare godzin dziennie 聽 Co艣 od siebie:Chyba ka偶dy admin mnie zna wie, 偶e jestem mi艂y, pomocny itp. No to g艂osujemy 聽 P.S. Dodam bo zapomnia艂em kiedy艣 pomaga艂em dla przyjaciela sprawdza膰 ss-y ( po prostu przegladali艣my je)i nauczy艂 mnie pewnego dobrego sposobu jak rozpoznawa膰 czy ss-y by艂y modyfikowane ( tego sposobu nie obej艣膰 zawsze b臋dzie to widoczne wtedy. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 26 Marca 2013 #27199 Udost臋pnij Napisano 26 Marca 2013 Na tak , my艣l臋 偶e si臋 nadasz Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Marca 2013 #27217 Udost臋pnij Napisano 26 Marca 2013 na tak mysle ze maku sie bardzo nadaje Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 26 Marca 2013 #27224 Udost臋pnij Napisano 26 Marca 2013 Na tak fajny go艣膰 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Marca 2013 #27229 Udost臋pnij Napisano 26 Marca 2013 R贸wnie偶 na TAK . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Marca 2013 #27425 Administrator Udost臋pnij Napisano 27 Marca 2013 Z tego co mnie wiadomo 偶aden z h@ nie zna Cie i ci臋偶ko jest nam stwierdzi膰 czy jeste艣 odpowiedni膮 osob膮 na to stanowisko. Prosi艂 bym aby艣 nawi膮za艂 kontakt z h@ i super adminami serwer贸w, aby pozna膰 twoj膮 osob臋. Podanie odrzucone. 聽 /close Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi