Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26794 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Data i godzina: 23 marzec 2013 Nick admina który zawinił: Jestem bot bogiem (bana dostałem od admina o takim nicku). Dowody:http://iv.pl/images/04486468446965960519.jpg Świadkowie: - Uzasadnienie: To już przegięcie. Nie dość że wchodzę raz na ruski rok na serwer to jeszcze wyłapuje takiego bana Gość ewidentnie na aimie i wh latał odpalony, napisałem jeden jedyny raz na u@ że ma wh i tu mi wyjeżdża z takim czymś Żądam wyjaśnienia lub przynajmniej screenu który potwierdza że "robie szmap" na u@ notorycznie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 23 Marca 2013 #26824 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Ja mogę być świadkiem... Ale misq dostałem podobną wiadomość że widzi wszystko bo siedział na widzu a nie grał Więc ogarniał więc skarga nie słuszna moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26863 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Człowieku raz ktoś Cie zabije i piszesz na u@. pozatym jak się nie mylę to już 2 dzień grasz i ciagle szmap na u@ ze cos ma.. admin to widzi.. nie trzeba robic szmapu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2013 #26890 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Jaki drugi dzień człowieku? Raz w tygodniu w czwartek bodajże grałem, co ty gadasz wogóle! Wy w jakiejś zmowie jesteście i sie nawzajem kryjecie czy co bo nie rozumiem?! Jak macie jakiś bulwers to wyżyjcie sie na kimś innym a nie na mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2013 #26894 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Wiesz bez dowodów ciężko stwierdzić wine... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 24 Marca 2013 #27014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Zmowa? Może od razu spisek xdd. Tak jak wilk mówi niema dowodów to ciężka sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi