Administrator aquax Napisano 4 Lutego 2013 #24817 Administrator Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Tutaj piszemy swoje osiągnięcia itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Marca 2013 #26653 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Trenowalem 5 lat.Bylem brmkarzem zdobylem na turniejach z 10 statuetek i innych dupereli za najlepszego bramkarza turneju .Oraz z druzyna zajelismy 1 miejsce w lidze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28632 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Aktualnie Trenuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #28956 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Trenowałem triathlon.. ogólnie jak ktoś nie wie to jest (pływanie ,rower , bieg) brałem udział również w różnych mixach triathlonowych takich jak (pływanie , Bieg) lub rower , bieg) cały czas czynnie pływam. Osiągnięcia to 8 miejsce na Mistrzostwach polski W Gdyni ( triathlon) 10 Miejsce na mistrzostwach wielkopolski. reszty nie chce mi sie wymieniać więcej ale pare by sie znalazło jeszcze z ogólno polskich z pływania pare medali sie zdobyło ale to w zawodach wojewódzkich. A w piłke grałem w podstawówce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2013 #29158 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Grałem w podstwówce, wygrywaliśmy turnieje, prawie zawsze na podium. Jedyna statutetka, to "najlepszy zawodnik" podczas turnieju piłki plażowej, gdzie strzeliłem okienko z przewrotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Kwietnia 2013 #29798 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Gram od 6 roku życia w Piłkę nożna , a od 4 Lat w klubie ;p Jako środkowy pomocnik . W poprzednim sezonie miałem Statuetkę króla strzelców ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29881 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Aktualnie będę trenował w OKSi'e [ OKS OLSZTYN ] mam już zakupiony sprzęt itd. Moje osiągnięcia ? mhm :ninja: Umiem bardzo dużo zwodów piłkarskich typu jak Neymar JR A ogólnie z kumplami zajeliśmy w podstawówce 1 miejsce [ Ja dostałem medal za najlepszego piłkarza meczu [ 3 gole + (1 karny) ] Powiem tyle , że jak zostałem zfaulowany to oberwał na tym mój piękny nos edit ! dodam , że jeszcze wzięto mnie na biegi , nie pamiętam ile metrów..Zająłem 3 miejsce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 17 Kwietnia 2013 #31388 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 w piłeczkę nożną grałm od 5 roku życia Moim największym sukcesem dotychczas były testy w "Legi Warszawa;" ,które zdałem ,ale nie mogłem tam iść z powodu spraw rodzinych;;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32449 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Trenowałem w Ks Piaseczno prze 3 lata Zajmowaliśmy prawie zawsze drugie miejsce w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32561 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Trenowałem Olimpia Elbląg przez rok, Akademia Piłkarska 2lata, Concordia Elblą 0,5 Roku, Mlexer 0,5 Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32567 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 trenuje od 9 roku zycia pilke nozna a obecnie mam 17 wiec calkiem dlugo, gram na skrzydle jak narazie najwiekszym osiagnieciem jest 2 miejsce w zawodach klas podstawowych trenuje 3 razy w tygodniu na boisku z pilka; 2 razy w tygodniu silka; sobota mecz juniorow a w niedziele seniorow (okregowka) i c drugi dzien biegam - calkiem sporo sportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2013 #36626 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 W piłkę 'profesjonalnie' gram od pierwszej klasy podstawówki(2001). Grałem w kilku klubach, miałem dwa lata przerwy. Aktualnie gram w zespole który gra w klasie A. Mimo słabego poziomu naszej ekstraklasy, lubię oglądać mecze w wolnym czasie. Staram się nie opuszczać meczy Górnika Zabrze, kiedyś jeździłem na mecze, teraz mieszkam nieco dalej. Piłka nożna to dla mnie sport 'idealny'. Interesuję się wieloma dziedzinami sportu, nie znoszę siatkówki - jest dla mnie nudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Sierpnia 2013 #63757 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Mistrzostwo Polski z kadrą Śląska u 97 Wicemistrz Polski: Gimnazjum w 2013r. Mistrz Śląska Gimnazjum 2013r. 1 Miejsce APN GKS Tychy u 97 ślaśka liga juniorów grupa 3. FINAŁ Z POLONIĄ BYTOM WYGRANY 5:1 WIELE, WIELE Innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2013 #64080 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Trenowałem 6 lat w Łks Łomża . Mam pare statuetek za najlepszego strzelca. No i jeszcze 1 liga w fife 13 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2013 #66304 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Gram w Resovii Rzeszów . Na pozycji stopera . Trochę osiągnięć na swoim koncie mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66601 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Trenuje ponad 10lat . Moje osiągi : - Szkolne ale to mniej ważne . - W klubie , 1 miejsce liga Junior Starszy . Gram , grałem : Gdy zaczynałem , grałem na Pozycjii Stoper Później Napastnik I od dobrych paru lat Garam na Środku Pomocy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2013 #66698 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Trenuje od malego, Kiedy mialem 6 Lat bylem na pierwszym meczu Pogoni Szczecin . Na pierwszym turnieju zdobylem Krola Strzelcow Strzelilem wtedy 13 bramek . Teraz gram na Prawej Pomocy w Lidze mialem najwiecej bramek 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141141 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Mam 8 statułetki króla strzelców i ternuje od 4 roku życia ,wygraliśmy z moją drużyną chyba z 50 turniejów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2014 #141493 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Gram od ponad 6 lat. Moje osiągnięcia to: 4 statuetki najlepszy bramkarz i 1 statuetka za najlepszego zawodnika turnieju. To chyba by było na tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 10 Kwietnia 2014 #141559 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 9 letni staż w klubie piłkarskim KSK Karkonosze, pozycja bramkarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 10 Kwietnia 2014 #141575 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Grałem jako bajtel w wieku od 7 do 15 roku życia parę medali puchar króla strzelców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 10 Kwietnia 2014 #141624 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Gram w gałę od 10 lat ,w klubie grałem ale przestałem Obecnie chodzę popykać z kumplami ,jeżeli są jakieś turnieje to raczej je wygrywamy Kilkanaście statuetek również posiadam Gram głównie na prawej stronie : Obrońca ,Pomocnik ,czasem napastnik Niekiedy na środku obrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2014 #142914 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 1 miejsce w turneju Mazowieckim w uni-hokeju:D i statuetka najlepszy zawodnik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145369 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Jako piłkarz - tytuł mistrza (niestety A klasa) Piłkarz - no - life - orlik Czyli zawsze gdy było granie na Orliku byłem gotowy do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi