LOVASSS Napisano 2 Lutego 2013 #24529 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Wymyśliłem konkurs Admini vs Gracze po 6 w zespole , bądź więcej , to nie ma znaczenia. Na codzie lub dd2, lepiej na dd2 , równo bez klas itp. Oczywiście z nagrodami Jeżeli wygrają admini: Każdy z drużyny graczy robi po 20 reklam bądź więcej. Jeżeli wygrają gracze: Otrzymają Vipa na okres miesiąca i oczywiście premkę również na miesiąc. VIp albo na dd2 , albo na Codzie. Proszę o wypowiedzi , jak coś nie pasuje to pisać, poprawi się, ale czy ogólnie takie coś by wypaliło ? Taki pomysł ,ale mówię można go jeszcze dopracować. I to ma być zabawa w polączeniu z drobną rywalizacją. Można by to podzielić na jakieś etapy czy coś. Bo wiadomo, że graczy jest dużo : np. Gracze z top 15, grają 1 , i można zzrobić listę i , można się zapisywać kto by chciał wziąć udział w takiej zabawie. Sory , za powtórzenia Edit " Zrobić listę graczy , którzy chcieliby wziąć udział w tej o to zabawie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Lutego 2013 #24530 Administrator Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dobry pomysl , ale do tego musimy wykupic serwer prywatny ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Lutego 2013 Autor #24531 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 A nie dało by się Na waszym only dd2 zrobić, znaleźć jakiś termin i na chwileczkę , zająć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2013 #24535 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Troszkę nietrafiony pomysł z serwerem DD2, gdyż jest w trakcie rozwoju i zamykanie go do "prywatnych rozgrywek" może zniechęcić graczy dopiero co dołączających do sieci. Ale sam pomysł doskonały na urozmaicenie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2013 #24538 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 A nie dało by się na testowym zrobić ?? Poza tym posiadam łącze 60 mb więc mógłbym go u siebie postawić z lekką pomocą.;d Myślę że to 12 slotów by uciągnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2013 #24557 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Mareczku nie szpanuj swoim internetem:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArO Napisano 2 Lutego 2013 #24558 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Dobry pomysł . Kto gra z kim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2013 #24559 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Fajny pomysł mi się tam bardzo podoba Czekam na rywalizacje. Ja się pisze; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Lutego 2013 #24560 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Również bardzo mi sie podoba ten pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2013 #24564 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Mareczku nie szpanuj swoim internetem:-) Patryczku jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie mów. ;* (spam;d) A swoją drogą mój super internet to kwestia 3w1 ;d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2013 #24569 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 pomysł fajny bo byście dostali baty ;d od Morducha i ekipy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2013 #24570 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Morderca cuda się zdarzają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2013 #24571 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 A swoją drogą mój super internet to kwestia 3w1 ;d. Do tostera gratis ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 2 Lutego 2013 #24580 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Super pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Lutego 2013 #24581 Administrator Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Porozmawiam z właścicielem Disconnectu w sprawie serwera. Pewnie się zgodzi tylko teraz kwestia slotów ilu na ilu będziemy grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 2 Lutego 2013 #24582 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Aquax daj 14 slotów będzie po 7 więcej się nie opyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Lutego 2013 Autor #24592 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Nom 7 na 7 by było najlepiej , to taki 7-osobowy mix, najlepiej grać Only steam. Trzeba zrobić listę , kto by się na to pisał , trzeba mieć dokładną liczbę graczy itp. Jak będzie dużo chętnych , to możne to podzielić , na jakieś rozgrywki , wiecie , ze najpierw grają jedni a potem 2 grupa. Zagramy tak jak mixa , do 10 zwycięstw i zmiana , drużyn ( tt i ct ) . Hehe , no to robimy listę , znajdujemy termin i jedziemy adminów ^^ !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2013 #24593 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Lovonany B. ale to Bardzo Dobry pomysl jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Lutego 2013 Autor #24594 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Lovonany D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2013 #24595 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 nie dalem ze B. nie przez pomylke bo B czyli Bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Lutego 2013 Autor #24596 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Aaa , no tak , sorka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2013 #24597 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Pomysł dobry tylko kto się tym zajmie.Kto będzie siedział na spekcie w czasie gry?Kto będzie ogarniał zapisy?Kto znajdzie serwer? Chętnych zawsze dużo tylko organizatorów brak. Jeśli załatwisz serwer z hltv,ts-a to jak najbardziej można się w takie coś bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2013 #24599 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Pomysł super. Moim zdaniem taki konkurs bardzo urozmaica grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Lutego 2013 Autor #24600 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Avil , popatrz sobie , wcześniejsze komentarze. WOLF pisał , że mógł by serva zrobić. Ja na pewno też będe się tym zajmował , ponieważ ten pomysł dałem ja. aquax na pewno też by pomógł , wiec myślę, że damy rade. Jak chcesz Avil , też mógłbyś się w to pobawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2013 #24604 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Fajnie Fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi