Gość Guest Napisano 3 Lutego 2013 #24721 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Uważam że temat jest bardzo mądry i przydało by się parę pluginów i na cod mod. A tak apropo zmiany tematu patrzę jak rozwija się nasza serwerownia i jestem dumny oby tak dalej panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2013 #24731 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A co sądzisz na temat, granicy raszuu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2013 #24741 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 To nie jest serwer tp żeby granice były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Lutego 2013 #24749 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Nie raz się spotkałem , że granice były. :> Myślę, że to by wypaliło , h@ wypowiedz się. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2013 #24782 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 No ja jestem na tak server musi sie rozwijac a granica raszu przyda sie napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2013 #24825 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Czy wy nie rozumiecie , że to jest server FFA >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Lutego 2013 #24826 Administrator Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Zgadzam sie z fanym. Granica nie powinna zostac wprowadzona bo to nie jest serwer tp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2013 #24828 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Według mnie server już jest zrobiony w 100 % , nie są mu potrzebne narazie żadne pluginy i konfiguracje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2013 #24835 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Mam dziwne wrażenie ze plugin od obstawiania na graczy źle działa. Gdy klikam postaw wszystko, to nie mogę wybrać osoby gdyż znika menu wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Lutego 2013 #24836 Administrator Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Musimy jakis inny poszukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2013 #24918 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Stop na start rundy tak około 5s aby można było sobie wszystko zakupić. Sądzę, że ze znalezieniem pluginu problemu nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2013 #24919 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Revix o ile się orientuję do tego plugin nie jest potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2013 #24922 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 o ile dobrze pamiętam to chodzi o komendę: mp_freezetime "ilość_czasu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2013 #24923 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dokładnie tak . Ale 5 sekund to zdecydowanie za dużo. Dla mnie freezetime jest bardzo irytujący i wolę bez. //edit Proponuję zainstalowanie pluginu amx_ip. Pozwala poprzez wpisanie komendy w konsolę sprawdzenie IP osoby, która oszukuje. Oszczędzi to czas na wyszukiwanie IP w logach serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2013 #25214 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Plugin który umożliwia dokończenie rundy mimo zakończenia czasu mapy. http://amxx.pl/topic/552-allow-round-finish/ Blokowanie graczom rozmowy przez mic i say/teamsay http://amxx.pl/topic/1017-admin-gag/ Plugin pozwala sprawdzać IP graczy.Wyświetla na bieżąco IP oraz STEAM id graczy którzy się połączyli oraz rozłączyli. http://amxx.pl/topic/16432-amxip-showip-printip/ High Ping kicker http://amxx.pl/topic/46067-high-ping-kicker-colorchat/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2013 #25216 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 1. Plugin jest zbugowany, raz działa a raz nie. Ale nie przeszkadza w grze. 2. Nie mam zdania 3. Już proponowałem, jestem za. 4. Póki serwer się rozwija Aquax pisał, żeby nie wstawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2013 #25426 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Plugin na to, że skin admina będzie miał na plecach napis "ADMIN" http://www.ics-base.net/css_skins/img/gsg9_arctic_a.jpg Jest to zwykła zmiana skina dla admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2013 #25471 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 plugin bez sensu tylko bedzie zamulal serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27051 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Siemano, powiem Wam wszyskim że pluginy typu "bron na plecach" czy "dzwiek przy zabiciu" jak kolega napisal to sa nie potrzebne, sadze tak bo po co zawalac serwer pluginami ktore sa tak naprawde nie potrzebne i do niczego sie nie przydadza tylko beda zamulac serwer. Proponuje pluginy ktore sa przydatne typu "admin widzi wszystko na say'u nawet jesli nie zyje" wiec ode mnie tyle, Cons proponuje wrzucic ten plugin zeby admin widzial wszystko co pisza gracze na say'u nawet jak nie zyje Proponuje wrzucic jeszcze BF2 MOd, ja osobiscie bardzo lubie ten mod i mysle ze fajnie by bylo gdyby byl na serwerze odznaki, medale, rangi itp. wiecie o co chodzi Cons rozwaz te moje dwie propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27052 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27053 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Juz jest? Tzn? Jaki plugin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27057 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 "Cons proponuje wrzucic ten plugin zeby admin widzial wszystko co pisza gracze na say'u nawet jak nie zyje Oczko" A co do Bf2 mod to raczej spasujemy bo tam i za odznaki np: szybciej się biega jest się mało widzialnym na nożu itd itd więc z modem BF2 pass. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi