Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #23383 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Nick: Strajker Nick na TS'ie: Strajker Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Średnie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 4lata Steam ID: STEAM_0:1:60579278 Dlaczego TY .!: Ponieważ myślę ze dam sobie rade na tym stanowisku. Często zdarza się że nie ma adminów na serwerze a cheaterów pełno i psują fajną atmosfere na servie więc chciałbym takim sytuacja zapobiec. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 4-5 godzin czasem nawet dłużej. Kontakt: Steam , GG , Ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #23384 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ja Ci powiem tak Ninja grasz a admin u nas nie gra najbardziej lamerska klasa ;> ma do wyboru gre klasa albo admin ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #23386 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ninja gra zadko teraz gram czesciej konsprantem albo kapitanem ale skoro tak moge wybrac admina Ninja gra zadko teraz gram czesciej konsprantem albo kapitanem ale skoro tak moge wybrac admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #23388 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jak dla mnie na TAK! Fajnie gada się z nim na TSie na Steam. Często pisze mi na u@ o czitach. Chłopak z pewnością ogarnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #23389 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Juz niegram ninja teraz skupiam sie na kapitanie ale skoro tak to wybieram admina Sory za spam zbugowalo mi ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #23390 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jak dla mnie na TAK! Fajnie gada się z nim na TSie na Steam. Często pisze mi na u@ o czitach. Chłopak z pewnością ogarnie! jak on ma nowego steama to jak sie ma z nim dobrze gadac jak nie bylo do tego az tylu okazji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #23391 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Rozumiem cie Vedaar ale mysle ze dam sobie rade wypowiedz zostawiam w twoich rekach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #23392 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Nie widzialem go na ts, o czitach nigdy nie pisal mi chyba moze z raz... i steam pierwszy dzien moze drugi, do mnie to nie przemawia, i 6 postow napisane... Na nie! z czego 4 to w tym podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Stycznia 2013 #23393 Administrator Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Chetnie bym porozmawial z toba na ts bo chyba nie mialem jeszcze takiej okazji : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #23394 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Bardzo chetnie jak chcesz mozesz nawet teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 14 Stycznia 2013 #23395 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jestem na TAK nie wiem czy to coś zmieni ale gracz jest spoko i jest ogarnięty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #23396 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Oczywiście że na tak . ; ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #23397 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jak dla mnie na TAK! Fajnie gada się z nim na TSie na Steam. Często pisze mi na u@ o czitach. Chłopak z pewnością ogarnie! jak on ma nowego steama to jak sie ma z nim dobrze gadac jak nie bylo do tego az tylu okazji ? No jak z kimś ma się temat dobry i gada się z nim x godzin to chyba lepiej niż znać kogoś pół roku i pisać do niego -hej, -siema, -co tam?, -nic. A często odnosiło się do u@, może powiesz mi że też mało gra chłopak na serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22976 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jak dla mnie na TAK! Fajnie gada się z nim na TSie na Steam. Często pisze mi na u@ o czitach. Chłopak z pewnością ogarnie! jak on ma nowego steama to jak sie ma z nim dobrze gadac jak nie bylo do tego az tylu okazji ? No jak z kimś ma się temat dobry i gada się z nim x godzin to chyba lepiej niż znać kogoś pół roku i pisać do niego -hej, -siema, -co tam?, -nic. A często odnosiło się do u@, może powiesz mi że też mało gra chłopak na serwerze? Odnioslem sie do tego steama, nie do tego ile gra i w jaki sposob rozmawia ;o ogar Ostin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22857 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jak dla mnie na TAK! Fajnie gada się z nim na TSie na Steam. Często pisze mi na u@ o czitach. Chłopak z pewnością ogarnie! jak on ma nowego steama to jak sie ma z nim dobrze gadac jak nie bylo do tego az tylu okazji ? No jak z kimś ma się temat dobry i gada się z nim x godzin to chyba lepiej niż znać kogoś pół roku i pisać do niego -hej, -siema, -co tam?, -nic. A często odnosiło się do u@, może powiesz mi że też mało gra chłopak na serwerze? Odnioslem sie do tego steama, nie do tego ile gra i w jaki sposob rozmawia ;o ogar Ostin A ja Ci wyjaśniłem w prosty sposób na czym polega stwierdzenie "dobrze się z nim gada". Dziękuje ogarnięty Ostin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22858 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Jestem na Tak!!! Ale popraw aktywność na ts'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22873 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Sorki chłopaku ja tez nie mialem latwo a wiec mało post. Mało na ts bywam ale jak bywam nie widziałem cie. Na tą chwile na neutralnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22878 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ja jestem Neutralny ponieważ Malo jesteś aktywny na forum (8postów) i tylko raz cie widziałem na ts'ie (dziś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2013 #22715 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Jestem Neutral poniewaz sporo siedzi na cs-ie i Ts-ie ale malutko Postow drogi kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 15 Stycznia 2013 #22716 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ja nie wiem nie znam cię i trochę czasu mnie nie było więc neutralny głos. Chociaż widzę że jesteś w większości lubiany i to przychyla bardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2013 #22738 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Pograj jeszcze udzielaj sie na forum i złóż podanie za miesiąc ) neutral ale wydajesz sie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArO Napisano 15 Stycznia 2013 #22747 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Widziałem cie kilka razy na CoD'dzie jak jeszcze na nim grałem. Do TS się nieodnoszę. Z tego co czytałem krótko masz steam, na ten moment jestem NEUTRALNY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2013 #22759 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Jestem na Tak Znamy się nie długo ale myślę że da rade tutaj na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2013 #22765 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Niech będzie na tak wydaję się ogarniętym graczem i na TS dużo siedzi co ma dla mnie duży plus więc tutaj będę standardowy na próbę... Jak ogarnie to zostanie jak nie to poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Stycznia 2013 #22718 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Na TAK spoko koles, widadze ze siedzi na TS, ma kulture osobista wiec czemu nie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi