FreeRuner Napisano 7 Stycznia 2016 #380161 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Nick: FreeRuner Wiek :18 rocznikowo Doświadczenie (w byciu adminem): Jak wspomniałem w poprzednim podaniu nie mam doswiadczenia jako takiego Znajomość AMXX (W skali 1-10): Powiedział bym 5/6-10 Staż w CS-sie: Około 6 lat Steam / NonSteam: Posiadam cs'a 1.6 bez steam Dlaczego Ty:Bo chcialbym w końcu zobaczyć się w roli admina a przywołując do poprzedniego podania to pare osób napisało że nie zgłaszam na U@ powiem żę to nie prawda bo co do tego to jestem aktywny bo nie ma nic gorszego niż grc na odpalonych ludzi dlatego też składam podanie po raz drugi . Kontakt: Facebook o podanie danych zgadamy się Priv Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/FreeRuner/80.72.40.110:27027/ Także z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 7 Stycznia 2016 #380336 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Jestem za okresem próbnym, iż wszystkiego idzie się nauczyć, a pojąć amxmodmenu nie problem + atywność + kultura na wymaganym poziomie + idzie pogadać z Tobą na serwerze + czasami zgłaszasz Tego wyrażenia nie rozumiem, ale nie przejmuj się tym "nie ma nic gorszego niż grc na odpalonych ludzi" ] PS. W razie czego mogę się podjąć przyuczenia tego Pana do roli admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 8 Stycznia 2016 #380570 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Ode mnie TAK +Kultura +Aktywność +GT +Wiek +Ogar -Doświadczenie (Ale to żaden problem, bo ogarnięcie amxx tak jak napisał @dealan4 nie jest trudne do poziomu choćby nawet 7/8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 8 Stycznia 2016 #380647 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Również jestem za okresem próbnym gracz bywa często na serwerze powinien się prędko nauczyć roli admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 8 Stycznia 2016 #380646 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Ja jestem na neutral dlatego, że doświadczenia jako takiego nie masz, ale proponowałbym okres próbny. - NonSteam, - Doświadczenie/Znajomość AMXX (Koledzy już napisali, nic trudnego, większość jest pewnie pod amxmodmenu, więc to żaden problem) + Przegrane godziny, + Wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 8 Stycznia 2016 #380691 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 za okresem próbnym amx nie jest az tak ciezki mozna nauczyc sie wiek+ gracz czesto widziany na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atego<#> Napisano 8 Stycznia 2016 #380728 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Nie ponieważ: -nieposiada steam'a -brak dośwadczenia jako administratora +wiek +duża ilosć czasu spędzonego na serweże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostry_Vaper Napisano 8 Stycznia 2016 #380773 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 " data-cid="421725" data-time="1452271839"> Nie ponieważ: -nieposiada steam'a -brak dośwadczenia jako administratora +wiek +duża ilosć czasu spędzonego na serweże czyli neutral >.< po drugie nie widze cie na serwerze a sie wypowiadasz i ta orta... Ja jestem na tak wiek staż itp, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 9 Stycznia 2016 #381186 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Jestem jak narazie za okresem probnym: - nigdy nie miales adma ale idzie sie wyuczyc + wiek + przegrane godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 9 Stycznia 2016 #381199 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 jestem na tak na okres probny widac ze spelnia wszystkie wymagania a co do doswiadczenia zawsze musi byc ten 1 raz a amx sie douczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDawide Napisano 9 Stycznia 2016 #381331 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Jak najbardziej na tak: bardzo często go widzę na serwerze gracze go lubią nie ma konfliktu z innymi graczami, jest kulturalny wiek ok amx możne łatwo ogarnąć, więc nie będzie większego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 10 Stycznia 2016 #381557 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Neutrual +aktywny +kultura +kontakt -Nic nie zgłaszasz na u@ -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Stycznia 2016 #381616 Administrator Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi