Mariola Napisano 18 Marca 2017 #434379 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Drugie jak każdy daje to nie będę gorsza Pozdrowionka Multi-Head Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Marca 2017 #434390 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Godzinę temu, Mariola napisał: Drugie jak każdy daje to nie będę gorsza Pozdrowionka Multi-Head kolejna czikolita na sieci, witam! ;* Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 18 Marca 2017 #434435 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 3 godziny temu, Mariola napisał: Drugie jak każdy daje to nie będę gorsza Pozdrowionka Multi-Head Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 18 Marca 2017 #434441 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 4 godziny temu, Mariola napisał: Drugie jak każdy daje to nie będę gorsza Pozdrowionka Multi-Head Will u marry me? Weź zgódź się Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariola Napisano 18 Marca 2017 #434463 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Godzinę temu, dupadupadupadupa napisał: Will u marry me? Weź zgódź się Niestety muszę odrzucić tą propozycję :* Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 18 Marca 2017 #434466 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 4 minuty temu, Mariola napisał: Niestety muszę odrzucić tą propozycję :* Ale ja się już nawet ogoliłem. Włosy zapuszczam! PALENIE RZUCIŁEM!!! No i ćwiczyć zacząłem! Przemyśl to Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariola Napisano 18 Marca 2017 #434468 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Teraz, dupadupadupadupa napisał: Ale ja się już nawet ogoliłem. Włosy zapuszczam! PALENIE RZUCIŁEM!!! No i ćwiczyć zacząłem! Przemyśl to Przemyślała bym. Ale mieszkam w Norwegi dokładnie 30 km od Oslo. Mam chłopaka Przykro mi przepraszam Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 18 Marca 2017 #434472 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 1 minutę temu, Mariola napisał: Przemyślała bym. Ale mieszkam w Norwegi dokładnie 30 km od Oslo. Mam chłopaka Przykro mi przepraszam Co tam chłopak... tu mąż na Ciebie czeka! Norwegia? Kuurde piękny kraj. Chętnie się przeprowadzę Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariola Napisano 18 Marca 2017 #434473 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Teraz, dupadupadupadupa napisał: Co tam chłopak... tu mąż na Ciebie czeka! Norwegia? Kuurde piękny kraj. Chętnie się przeprowadzę Oj Pupa . Może jak nie będę miała spraw do załatwienia i pracy w wakcynację to zajadę na slot przynajmniej na kilka godzin ale niczego nie obiecuje Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 18 Marca 2017 #434475 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 1 minutę temu, Mariola napisał: Oj Pupa . Może jak nie będę miała spraw do załatwienia i pracy w wakcynację to zajadę na slot przynajmniej na kilka godzin ale niczego nie obiecuje Hm.. zrób coś dla mnie i obiecaj, że przyjedziesz Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariola Napisano 18 Marca 2017 #434478 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Teraz, dupadupadupadupa napisał: Hm.. zrób coś dla mnie i obiecaj, że przyjedziesz ej no mówię że nie obiecuje że przyjadę Nie jestem pewna, planuje popracować w te wakacje i jechać do Anglii pod koniec z koleżankami. Ale mam brata w Polsce . Zobaczę co da się zrobić. Ale mówię niczego obiecać nie mogę . Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 18 Marca 2017 #434485 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 @Mariolajak nie to przyjadę do Norwegii :v A przy okazji. Stare zdjęcie. Sprzed 3 tygodni. Nieaktualne. Dziś już bez brody. Pozwalam używać go do straszenia dzieci. Pokażecie to zdjęcie swojemu dziecku / rodzeństwu i powiecie, że jak będą np. palić papierosy to będą wyglądać tak jak ja. Skuteczność 110%. Trololololololololololololo Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 18 Marca 2017 #434489 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 6 minut temu, dupadupadupadupa napisał: @Mariolajak nie to przyjadę do Norwegii :v A przy okazji. Stare zdjęcie. Sprzed 3 tygodni. Nieaktualne. Dziś już bez brody. Pozwalam używać go do straszenia dzieci. Pokażecie to zdjęcie swojemu dziecku / rodzeństwu i powiecie, że jak będą np. palić papierosy to będą wyglądać tak jak ja. Skuteczność 110%. Trololololololololololololo Masz mordę jak koń torbę. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 18 Marca 2017 #434492 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Teraz, Maajkeel napisał: Masz mordę jak koń torbę. Taki komentarz to ja szanuję. A teraz wracaj pod biurko, nie dokończyłeś. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 18 Marca 2017 #434515 Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 30 minut temu, dupadupadupadupa napisał: @Mariolajak nie to przyjadę do Norwegii :v A przy okazji. Stare zdjęcie. Sprzed 3 tygodni. Nieaktualne. Dziś już bez brody. Pozwalam używać go do straszenia dzieci. Pokażecie to zdjęcie swojemu dziecku / rodzeństwu i powiecie, że jak będą np. palić papierosy to będą wyglądać tak jak ja. Skuteczność 110%. Trololololololololololololo Niezła dupa ;* Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 20 Marca 2017 #435033 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Zdjęcie ma już trochę czasu, no ale... Zagadka - znajdzcie Kagusia haha XD Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Siwucha# Napisano 20 Marca 2017 #435036 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 23 minuty temu, Kacprex napisał: Zdjęcie ma już trochę czasu, no ale... Zagadka - znajdzcie Kagusia haha XD Ten na środku samym w czarnej sukience xd xd Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Siwucha# Napisano 20 Marca 2017 #435037 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Kalkulatorem robione Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 20 Marca 2017 #435058 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 4 godziny temu, Kacprex napisał: Zdjęcie ma już trochę czasu, no ale... Zagadka - znajdzcie Kagusia haha XD Ten z lewej od dołu ? zgaduje ;p Cytat wielokrotny Cytuj Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 20 Marca 2017 #435172 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 9 godzin temu, Kagi napisał: Zdjęcie ma już trochę czasu, no ale... Zagadka - znajdzcie Kagusia haha XD Lewy dolny taki troche zjarany. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Marca 2017 #435341 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Dnia 20.03.2017 o 08:50, Kagi napisał: Zdjęcie ma już trochę czasu, no ale... Zagadka - znajdzcie Kagusia haha XD Jeśli ktoś znajdzie hugokoptera stawiam piwo! Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawe( L )eK Napisano 21 Marca 2017 #435444 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Ekipa jest wiec można pić Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neilves Napisano 21 Marca 2017 #435450 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) Pierwszy dzień wiosny i tadaaa! Patrzcie kto to mnie odwiedził! Dziękuję za wspólnie spędzony czas! Było mega! @Smerfetka` Edytowane 21 Marca 2017 przez Neilves Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 22 Marca 2017 #435617 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 @KATSU tak zgadza się, troche sie juz zmienilem takze no xD Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 22 Marca 2017 #435625 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 55 minut temu, Kagi napisał: @KATSU tak zgadza się, troche sie juz zmienilem takze no xD Hehe skojarzyłem cię z innego zdjęcia na starym forum jeszcze Cytat wielokrotny Cytuj Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi