Baniatowaty Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Nick cheat'era: G2.Kinguin SmylA Godzina, data zdarzenia: około 12:30 Mapa: css_train Serwer: CSGOMOD#1 Link do demka: STEAM_ID/IP cheat'era: STEAM_1:0:2012049610 46.134.40.7 Nonsteam Uzasadnienie: Sorry za tak słabo zrobione zgłoszenie ale nie zobaczyłem ze error był przy demku i się nie nagrało na następnej mapie gracz nic tak złego nie zrobił bo cały czas był przy respie i grał awke, więc nawet tego nie wrzucam. A co do gracza myślę że on ma skrypt na bh, moja ocena była brana po tym jak gracz się poruszał a skakał bez zatrzymywania się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Spalony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...