Koala#TZN Napisano 22 Lutego 2017 #428228 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Na Serwerze CS GO#5 znaleziony został sposób na bugowanie skinów do broni Polowa serwera ma wszystkie skin jeszcze inni mają po 5 najrzadrzych skinów takich jak AWP DL itd.. Przydał by się RESET i naprawienie bugow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 22 Lutego 2017 #428232 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Koala przydałoby się abyś opisał administracji na jakiej zasadzie ten bug działa. @aquaxoznaczam informacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Lutego 2017 #428234 Administrator Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Jak ten bug wygląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koala#TZN Napisano 22 Lutego 2017 Autor #428236 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 1. Wpisujemy /zamien 2. Wybieramy swój np. 1 ST 3. Wybieramy gracza który nie posiada większości skinów. 4. Wybieramy jakąś broń do wymiany 5. Szukamy jakiegoś skina którego druga osoba nie ma 6. Klikamy na niego 7. i tu jest losowe, jeżeli wyskoczy nam do wyboru ilość tych skinów klikamy 1x to wymiana wchodzi więc po zaakceptowaniu przez drugiego gracza nam dodaje skin a tamta osoba ma -1 . Druga opcja jest taka że po wybraniu skina wraca nam do menu wyboru skinów, wtedy nic się nie dzieje. 8. Gdy ktoś miał na - skiny poprostu wychodzi z servera i wchodzi ponownie , ma ich 0 a druga osoba może mieć ich wiele w zależności od tego ile razy próbowaliśmy buga Najczęściej ludzie dogadywali się i kopiowali po kilka skinów , potem sprzedawali i interes się kręcił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ENVYUS kennyS Napisano 22 Lutego 2017 #428239 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Na mod#7 to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Lutego 2017 #428285 Administrator Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Jutro do południa będzie naprawione. Na tą chwilę wyłączymy możliwość wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DomiNN Napisano 22 Lutego 2017 #428290 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Bug jest, co nie znaczy, że ma być reset. Ja np. sam zarabiałem kluczykami na dragon lore i inne skiny, teraz mam je stracić, bo jest jakiś błąd? Parodia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koala#TZN Napisano 22 Lutego 2017 Autor #428302 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 DomniNN juz nie placz bo jestes ty i ja ktorzy nie bugowali skinow(ja niemoglem sie dostac na konto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DomiNN Napisano 22 Lutego 2017 #428310 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Widzę, że masz błędy z interpretacją niektórych rzeczy. Powiedz mi, gdzie ty tutaj widzisz jakiś płacz? Wyraziłem swoje zdanie co o tym sądzę, że ty jesteś jebanym biedakiem, który nie ma skinów, a inni mają to nie moja wina. Polecam korki z polaka, bo w tym tznie się chyba opierdalasz jednym słowem. Tok myślenia neandertala, aaaaa oni mają skiny unga bunga ja nie mieć, ja musieć napisać na forum o reset, bo ja być debil. Elo, szkoda mi wgl. marnować czas na takiego imbecyla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koala#TZN Napisano 22 Lutego 2017 Autor #428312 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Ja nie bede sie klocil ale siny mam .. Jest blad to trzeba to naprawic co to jest za gra jak wszysy maja wszystkie skiny po 10 razy prosze cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DomiNN Napisano 22 Lutego 2017 #428318 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Normalna, lepiej resetować co chwilę i tracić graczy, przez błędy serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireMachine Napisano 23 Lutego 2017 #428359 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Nikt z "góry" nie powiedział, że będzie reset więc nie płaczcie. Swoją drogą tak kluczowe informacje o bugach lepiej zgłaszać na PW, by inni nie mieli możliwości zobaczenia w jaki sposób się to robi. Bug prawdopodobnie naprawiony. Sam sprawdzałem gdy nawet nie naprawiłem i jakoś nie wychodził mi ten sposób bugowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DomiNN Napisano 23 Lutego 2017 #428366 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) Następny pajac, który uważa, że wyrażenie swojego zdania to płacz, kolejny ochotnik na poprawkę z polaka Edytowane 23 Lutego 2017 przez DomiNN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Lutego 2017 #428368 Administrator Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Ten "pajac" zrobił cały serwer od zera i masz gdzie grać więc weź czlowieku się ogarnij. Taki cwany jesteś ? Ja polecam juz się nie wypowiadać jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DomiNN Napisano 23 Lutego 2017 #428377 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 To nie moja wina, że ktoś próbował Cię opierdolić i musiałeś zmieniać moda. Pretensje możesz mieć tylko do siebie, komu zaufałeś. Co mnie to interesuje, mógł nawet zrobić całą sieć. Od kiedy to, że zrobił moda usprawiedliwia jego błędną interpretację przeczytanego tekstu. Połowa tutaj powinna siedzieć w gimnazjum i jeszcze raz uczyć się polskiego. Jak widać, słabo coś wam szło z narodowego języka. heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Lutego 2017 #428378 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) Godzinę temu, DomiNN napisał: To nie moja wina, że ktoś próbował Cię opierdolić i musiałeś zmieniać moda. Pretensje możesz mieć tylko do siebie, komu zaufałeś. Co mnie to interesuje, mógł nawet zrobić całą sieć. Od kiedy to, że zrobił moda usprawiedliwia jego błędną interpretację przeczytanego tekstu. Połowa tutaj powinna siedzieć w gimnazjum i jeszcze raz uczyć się polskiego. Jak widać, słabo coś wam szło z narodowego języka. heh Mam nadzieję, że jak pisałeś o tym że połowa powinna siedzieć w gimnazjum to oczywiście miałeś na myśli również siebie. Radziłbym się uspokoić i zważać na słowa. To nie obora, jak chcesz wyrazić własne zdanie to zrób to bez niepotrzebnych inwektyw i dynamizatorów. Inaczej ciężko będzie Cię traktować na poważnie. @DomiNN no i właśnie widzę że sam masz problem z interpretowaniem zdań. Więcej ogłady, mniej nerwów. Edytowane 23 Lutego 2017 przez SUNN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DomiNN Napisano 23 Lutego 2017 #428381 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) Mowa była o orłach, którzy nie potrafią interpretować zdań. Sam przeczytaj moją wypowiedź i przedstaw mi, gdzie jest jakiś "płacz". Po prostu wyraziłem swoje zdanie na ten temat, co jest dla mnie parodią. Aquax, taki poważny h@ i nie potrafi podstawowych błędów wyszukać. Jak widać, serwer słabo przygotowany, taki kawał czasu stoi. Błędów jest tyle, co na testach serwerów. Edytowane 23 Lutego 2017 przez DomiNN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 23 Lutego 2017 #428382 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 7 minut temu, DomiNN napisał: Mowa była o orłach, którzy nie potrafią interpretować zdań. Sam przeczytaj moją wypowiedź i przedstaw mi, gdzie jest jakiś "płacz". Po prostu wyraziłem swoje zdanie na ten temat, co jest dla mnie parodią. Aquax, taki poważny h@ i nie potrafi podstawowych błędów wyszukać. Jak widać, serwer słabo przygotowany, taki kawał czasu stoi. Błędów jest tyle, co na testach serwerów. to wypierdalaj, nikt takich buraków jak Ty tutaj nie będzie trzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DomiNN Napisano 23 Lutego 2017 #428383 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Grzeczniej gówniaku jebany, nie rozmawiasz ze swoją rodziną alkoholików, żeby się tak zwracać martwy płodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Lutego 2017 #428387 Administrator Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Odpoczniesz sobie od forum na tydzień. Jedyną patologię pokazujesz tutaj ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koala#TZN Napisano 23 Lutego 2017 Autor #428410 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Ludzie ogarnijcie sie dominn i tak nie my decytujemy o resecie tylko oni Ja zglosilem tylko buga a ty powyzywalem o to cale forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Lutego 2017 #428411 Administrator Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Dlatego jak tylko naprawimy jedną rzecz na forum kolega domin już nie będzie wyzywał bo nie będzie miał jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Lutego 2017 #428413 Administrator Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi