~MiyaGu* Napisano 25 Lutego 2017 #428862 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: JULA Godzina, data zdarzenia: A 2 minuty temu Mapa: css_mirage STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:1083821775 Uzasadnienie: A no bo grałam sobie i mnie zalgowało i wywaliło z serwera. Wbijam na serwer, mam nick (1)JULA i miałam pisać na u@, że mnie lagło i tyle. A tu ban perm za podszywke. Nie obwiniam admina, bo bardzo dobrze zrobił. @dupadupadupadupa zapraszam do potwierdzenia tego. Edytowane 25 Lutego 2017 przez Just NoOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 25 Lutego 2017 #428864 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 (edytowane) Tak było. Patrzę- JULA w grze. Mija kilka sekund i na serwer wbija (1)JULA. No to perm za podszywkę. Zaczaiłem o co chodzi gdy zobaczyłem, że JULA dalej w grze, a tu wyskakuje komunikat, że dopiero csa odpaliła. Od razu dałem UB, ale to tylko na IP bo nie było steam_id. Wybacz Jula, ale myślałem, że podszywka //edit Poszło UB na serwie. Mój błąd, więc żeby JULA na ub nie czekała, sam zadziałałem. Także temat można zamknąć, ewentualnie jakieś upomnienie czy ostrzeżenie dla mnie. Edytowane 25 Lutego 2017 przez dupadupadupadupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Lutego 2017 #428870 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Od tego masz amx_who zeby sprawdzić. Oczywiście UB @dupadupadupadupa uważaj następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Lutego 2017 #428871 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi