SQNFUN Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 (edited) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): sygnatura Tematyka: ---- Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): nie mam Kolorystyka: niebieska Rozmiar: sygnatury na forum Napis: SQNFUN Multi-Head.pl Inne uwagi: Chciałbym podobną sygnaturę do tej którą mam teraz tyle że z nowym logiem. Koniecznie musi być to gif. Edited February 26, 2017 by SQNFUN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQNFUN Posted February 28, 2017 Author Share Posted February 28, 2017 Odświeżam, proszę grafików o zainteresowanie się tematem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEX` Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQNFUN Posted February 28, 2017 Author Share Posted February 28, 2017 (edited) No można się wku***ć, pisałem posta, a po wciśnięciu ALT+A "ą" wszystko mi usunęło... 5 minut temu, VEX` napisał: Całkiem spoko, właśnie o takie coś mi chodziło tylko chciałbym aby ta czaszka była mniejsza i trochę mniej widoczna. Wiem, że stare logo jest pod spodem no ale spróbuj coś pokombinować i będzie ok. Edited February 28, 2017 by SQNFUN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQNFUN Posted March 3, 2017 Author Share Posted March 3, 2017 @VEX` obudź grafików, bo nikt po za Tobą nie dodał swojej pracy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werid *-* Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Jak coś mogę poprawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQNFUN Posted March 10, 2017 Author Share Posted March 10, 2017 Dnia 6.03.2017 o 23:02, .:Aga:. napisał: Jak coś mogę poprawić całkiem spoko - dobra, temat możecie póki co zamknąć - czekam na nowe logo i później założę jeszcze raz temat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEX` Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Link to comment Share on other sites More sharing options...