Zakręcony Napisano 28 Lutego 2017 #429708 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Nick: Zakrecony Wiek: W tym roku stuknie 19 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Nie pełniłem jeszcze żadnej z takich funkcji ale ogarniam team speak'a na luzie Posiadasz mikrofon?: Jasne Dlaczego własnie Ty?: Myślę, że ostatnio jestem dosyć często na tsie, jestem kulturalny, chyba miły, mogę dać gwarancje, że jak dostanę tę rangę to utrzymam się na niej jak najdłużej i ostatnio nawet nie składałem podań przy kilku rekrutacjach żeby dać szanse innym Staż na sieci: ponad 2 lata Co wprowadzisz na naszego Ts? Myślę, że sprawdzanie regularne kanałów, pomoc i ustawiłbym swój kanał na odkryty żeby jak ktoś chciałby pomocy to mógł mnie ławo znaleść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 28 Lutego 2017 #429709 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Tak Miły Pomocny Kulturalny Dużo czasu spędza na Tsie Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 28 Lutego 2017 #429711 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Wierze w Ciebie mordo, jesteś kulturalny - zawsze pomocny - starasz się o tą funkcje od 3ch lat tak więc myślę że teraz Ci się uda. Życzę powodzenia! https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=90877533&token=9Rgx9jn9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 28 Lutego 2017 #429731 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Każdemu się należy szansa. Aktywny jesteś oraz kulturalny. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 28 Lutego 2017 #429737 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Nie siedzę dniami i nocami na ts, ale w tym podaniu się wypowiem. :> Zdarzyło się kilka razy posiedzieć z Tobą na ts. Jesteś miły, pomocny, kulturalny, ogarnięty i nie w padasz w niepotrzebne konflikty. Jestem na tak. Powodzenia! :> Edytowane 28 Lutego 2017 przez Just NoOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 28 Lutego 2017 #429740 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Jestem na TAK: + najgorszy gracz CS:GO na sieci + kultura + często na ts3 Edytowane 28 Lutego 2017 przez Maajkeel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Lutego 2017 #429747 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Jestem na tak, powody? Kultura, pomocny, angażuje się. Minus jest to że gorszego gracza w CS GO nie widziałem ale jednak raz na 200 map strzeli coś. Dzięki tej randze będzie mniej grał i przepuści lepszych graczy. Powodzenia mordko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 28 Lutego 2017 #429751 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Widzę Cię na ts, mimo że razem nie gadamy nigdy nic złego o Tobie nie słyszałem więc, można Dać Ci na tak Numer konta jak zawsze na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 28 Lutego 2017 #429752 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 No tak średnio bym powiedział, tak średnio +aktywny +kultura -wchodzi do mnie na kanał na legalu, a ze swojego mnie wyprasza ;-; Poproszę tego kałaszka z twojego eq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin ツ Napisano 28 Lutego 2017 #429774 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Tak Wiek Staż w sieci Kultura Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeeee boiiii ツ Napisano 28 Lutego 2017 #429775 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Tak powody wyżej To są argumenty? Wyżej jest "Napisano 10 godzin temu" , napisz coś od siebie, post zbędny +1 za spam. / z.r.a.z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoLeKcJoNeR Napisano 28 Lutego 2017 #429785 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Tak Miły Pomocny Kulturalny Dużo czasu spędza na Tsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHAPON Napisano 1 Marca 2017 #429831 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Miły, pomocny, pozytywnie zakręcony Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 1 Marca 2017 #429879 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) Jestem na nie wybacz.. W tym momencie jesteś "najsłabszy" z wszystkim którzy napisali podania, obrażasz się o to jak ktoś Ci powie, że słabo grasz, więc co będzie jeśli nowy użytkownik TS powie Ci że słaby z Ciebie modek? Usuniesz go ze steam'a, zmutujesz? Poćwicz nad dystansem do siebie i wracaj silniejszy. Edytowane 1 Marca 2017 przez zbijam piątke z wandim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drako Napisano 1 Marca 2017 #429907 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Na tak +Aktywny +Wiek +Podanie przekonujące -brak doświadczenia, ale "wszystkiego" można się nauczyć, wystarczy chcieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 1 Marca 2017 #429997 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Pozostali kandydaci okazali sie lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 1 Marca 2017 #429998 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi