Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Imię: Arkadiusz
Staż na forum: Mam
Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Mam
Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Znam zasady pisowni ortograficznej, stylistyki i gramatyki jako tako
Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Ciężko powiedzieć
Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie):

Napisano

Arku jak najbardziej na tak. Nie wielu osób ma taki dryg to tego jak Ty. Masz wiele ciekawych pomysłów, dzięki temu nasza redakcja będzie 3 razy lepsza. Mam nadzieję że @Missia rozpatrzy pozytywnie twoje podanko. Powodzenia mordo :D

Napisano (edytowane)

Osobiście nic do Ciebie nie mam Arku, ale jeśli będzie to wyglądało tak jak poprzednio to jest stara czasu moim zdaniem, natomiast jeśli nie i nie będziesz obrażał się za byle bzdety to jestem co do Ciebie pozytywnie nastawiony. Poprzednio dobrze pracowałeś w redakcji, tylko te foszki nie ma miejscu były. :D Byłeś pomocny, masz dystans do siebie, więc jestem na tak, brakuje redaktorów a redakcji przyda się kolejna para rąk do pomocy. Powodzenia. :)

Edytowane przez Th3End
Napisano (edytowane)
39 minut temu, Th3End napisał:

Osobiście nic do Ciebie nie mam Arku, ale jeśli będzie to wyglądało tak jak poprzednio to jest stara czasu moim zdaniem, natomiast jeśli nie i nie będziesz obrażał się za byle bzdety to jestem co do Ciebie pozytywnie nastawiony. Poprzednio dobrze pracowałeś w redakcji, tylko te foszki nie ma miejscu były. :D Byłeś pomocny, masz dystans do siebie, więc jestem na tak, brakuje redaktorów a redakcji przyda się kolejna para rąk do pomocy. Powodzenia. :)

Ja pierdole, pisze to samo tym razem bez polskich znakow bo to pierdolone forum już 3ci raz skasowało mój tekst przy cytowaniu i po wcisnieciu alt+a aby zrobić literke "ą".

Skoro moje artykuly czy wywiady byly ok i sie podobaly to dlaczego uwazasz ze wczesniej robilem cos zle? To ze bylem przeciwny blokowaniu osobom z poza redakcji dodawania swoich prac nie oznacza ze zrobilem cos zle - powiem wiecej, dalej podtrzymuje swoje zdanie i kazdy jezeli ma ochote powinien miec mozliwosc wrzucenia swojej pracy bez proszenia sie o zgode. "Brakuje redaktorow" dlatego jestem za tym aby kazdy mogl wrzucac swoje prace - od tego sa moderatorzy aby moderowac to co jest wrzucane  na forum (w dziale redakcji rowniez).

Edytowane przez SQNFUN
Napisano
2 godziny temu, SQNFUN napisał:

Ja pierdole, pisze to samo tym razem bez polskich znakow bo to pierdolone forum już 3ci raz skasowało mój tekst przy cytowaniu i po wcisnieciu alt+a aby zrobić literke "ą".

ctrl + z można wcisnąć jedną ręką ;)

Napisano (edytowane)

Na tak o ile nie będziesz zbierał dalej głupich warnów, widać że robisz to celowo tylko nie wiem po co. Mam nadzieje, że w końcu Ci sie to znudzi. Popracuj troszkę nad tym pamiętam jak byłeś modem i zrezygnowales z błachego powodu a bardzo dobrze sobie radziłeś, nie szukaj wszędzie spin, nie na tym to polega masz ogromny potencjał tylko sam sobie podkladasz kłody pod nogi znam Cię bardzo długo i wiem, że zawsze chcesz jak najlepiej, ale nie zawsze Ci to wychodzi przez nadgorliwość. Masz moje tak mam nadzieję, że po dostaniu rangi troszkę się uspokoisz:D

Pjona ;)

Edytowane przez BeZzi
Napisano

Nie zbieram warnów celowo - są to po prostu emocje nad którymi czasami ciężko jest zapanować ;)
Przykład posta z góry - napisałem tekst na 5 linijek, a pod koniec jego pisania chciałem użyć literki "ą" i wszystko co pisałem się usunęło - 3y razy się na to złapałem tak więc każdy by się wku***ł.
Nie wiem co ma moderator wspólnego z redaktorem (no może po za tym że Missia ma obie te funkcje xd) ale z tego powodu na pewno się nie zmienię :D 

5 minut temu, BeZzi napisał:

Na tak o ile nie będziesz zbierał dalej głupich warnów, widać że robisz to celowo tylko nie wiem po co. Mam nadzieje, że w końcu Ci sie to znudzi. Popracuj troszkę nad tym pamiętam jak byłeś modem i zrezygnowales z błachego powodu a bardzo dobrze sobie radziłeś, nie szukaj wszędzie spin, nie na tym to polega masz ogromny potencjał tylko sam sobie podkladasz kłody pod nogi znam Cię bardzo długo i wiem, że zawsze chcesz jak najlepiej, ale nie zawsze Ci to wychodzi przez nadgorliwość. Masz moje tak mam nadzieję, że po dostaniu rangi troszkę się uspokoisz:D

Pjona ;)

Zacytowalem celowo pod tym co napisalem aby znowu nie musial sie wku****c sytuacja w ktorej caly tekst musialbym pisac 3 razy...

Napisano

Masz ogromny potencjał, ale nie potrafisz się do niektórych rzeczy dostosować. Moim zdaniem kolejna szansa mija się z celem, było ich już za dużo. :) 

Oczywiście, co do wywiadów i artykułów, nie mogę się przyczepić, bo są bardzo dobre, ale jednak, ja bym trochę zaczekał. :) 

Napisano (edytowane)

i co z tego że do niektórych rzeczy nie potrafię się dostosować? Po prostu mam swoje zdanie i nie będę siedział cicho skoro uważam że mam rację.
Skoro wywiady/artykuły są spoko (, a chyba o to chodzi w redakcji) to raczej nie widzę problemu - po za tym jeżeli rzeczywiście to podanie zostanie odrzucone to będę i tak wrzucał swoje rzeczy tyle że bez rangi redaktora ;) 

17 minut temu, LOVASSS#urlopik! napisał:

Masz ogromny potencjał, ale nie potrafisz się do niektórych rzeczy dostosować. Moim zdaniem kolejna szansa mija się z celem, było ich już za dużo. :) 

Oczywiście, co do wywiadów i artykułów, nie mogę się przyczepić, bo są bardzo dobre, ale jednak, ja bym trochę zaczekał. :) 

Edytowane przez SQNFUN
Napisano
Godzinę temu, SQNFUN napisał:

i co z tego że do niektórych rzeczy nie potrafię się dostosować? Po prostu mam swoje zdanie i nie będę siedział cicho skoro uważam że mam rację.

Nie chodzi o to, że paplasz swoje zdanie tylko o to że nie wiesz co to kompromis i zdanie innych, a to raczej nie jest zaletą przy pracy w teamie.

7 godzin temu, SQNFUN napisał:

Przykład posta z góry - napisałem tekst na 5 linijek, a pod koniec jego pisania chciałem użyć literki "ą" i wszystko co pisałem się usunęło - 3y razy się na to złapałem tak więc każdy by się wku***ł.

No właśnie - gorąca głowa ^^ Jak Ci ktoś napisze że artykuł beznadziejny to też Ci puszczą emocje jak na sb? :P Poza tym gramotnie skorzystałbyś z opcji ctrl+z i post by Ci magicznie powrócił. Nie musiałbyś go pisać 3x.

Napisano (edytowane)
6 minut temu, SUNN. napisał:

Nie chodzi o to, że paplasz swoje zdanie tylko o to że nie wiesz co to kompromis i zdanie innych, a to raczej nie jest zaletą przy pracy w teamie.

No właśnie - gorąca głowa ^^ Jak Ci ktoś napisze że artykuł beznadziejny to też Ci puszczą emocje jak na sb? :P Poza tym gramotnie skorzystałbyś z opcji ctrl+z i post by Ci magicznie powrócił. Nie musiałbyś go pisać 3x.

Może i masz rację i nie potrafię pracować w teamie ale sna stanowisku moderatora ts3 przez ponad rok nikt mnie nie wyrzucił ani nie dostałem żadnego ostrzeżenia to też mówi swoje...
Co do ctrl+z to wybacz SUNN ale nie piszę tak wolno jak Ty - nie patrzę nawet na klawiaturę podczas pisania, a czasami nawet na ekran i kiedy wprowadzam słowo z literka 'ą" (teraz specjalnie się powstrzymałem) to po prostu z automatu usuwam wszystko co napisałem wcześniej, bo forum posiada jakiś beznadziejny bład którego przed resetem forum nie było.

edit: ok SUNN rozumiem już o co Tobie chodziło, nie wiedziałem o tym ;) 

Edytowane przez SQNFUN
Napisano
8 minut temu, SQNFUN napisał:

Może i masz rację i nie potrafię pracować w teamie ale sna stanowisku moderatora ts3 przez ponad rok nikt mnie nie wyrzucił ani nie dostałem żadnego ostrzeżenia to też mówi swoje...

Mod TS3 a redakcja to tak jak byś porównał Goblina z Opiekunem sieci :P

8 minut temu, SQNFUN napisał:

Co do ctrl+z to wybacz SUNN ale nie piszę tak wolno jak Ty - nie patrzę nawet na klawiaturę podczas pisania, a czasami nawet na ekran i kiedy wprowadzam słowo z literka 'ą" (teraz specjalnie się powstrzymałem) to po prostu z automatu usuwam wszystko co napisałem wcześniej, bo forum posiada jakiś beznadziejny bład którego przed resetem forum nie było.

Powiedz że udajesz, pls XDDD Czwarty raz Ci to napiszę: użyj lewy KĄTROL + Zet (Z jak Zenek) albo chociaż wygoogluj co ten skrót robi w dokumentach i w formularzach, to może przestaniesz zawracać głowę przekleństwami spowodowanymi nie rozumieniem powyższego skrótu xD

A co do błędu, to odsyłam do propozycji i zmian, tam Ci napisałem czemu ten błąd nadal jest i kiedy zostanie usunięty. Do tego czasu po prostu skup się na czytaniu xD

/EOT

@SQNFUN pisałem o tym na forum w różnych miejscach od znalezienia tego błędu + tylko Tobie pisałem już 3-4 razy 

Napisano (edytowane)
12 minut temu, SUNN. napisał:

Mod TS3 a redakcja to tak jak byś porównał Goblina z Opiekunem sieci :P

Powiedz że udajesz, pls XDDD Czwarty raz Ci to napiszę: użyj lewy KĄTROL + Zet (Z jak Zenek) albo chociaż wygoogluj co ten skrót robi w dokumentach i w formularzach, to może przestaniesz zawracać głowę przekleństwami spowodowanymi nie rozumieniem powyższego skrótu xD

A co do błędu, to odsyłam do propozycji i zmian, tam Ci napisałem czemu ten błąd nadal jest i kiedy zostanie usunięty. Do tego czasu po prostu skup się na czytaniu xD

Zrozum że nie wiedziałem do tej pory że CTRL+Z przywraca usunięty tekst - nigdy nie było mi to potrzebne no ale jak forum jest zbugowane to rzeczywiście jest to przydatna rzecz za którą dziękuję ;) 
Memesio napisał w błędach i propozycjach wyraźnie, że wystarczy napisać do supportu IPB, a oni podeślą odpowiednia łatkę aby to naprawić no ale jak widać nikt z naszych techników nie zamierzał tego zrobić.

EDIT: 

23 godziny temu, SUNN. napisał:

ctrl + z można wcisnąć jedną ręką ;)

no rzeczywiście mogłem się domyśleć o co Tobie chodzi skoro nigdy tego skrótu nie musiałem używać, bo nigdy nie popełniałem aż takich błędów... Dobrze że jednak finalnie wytłumaczyłeś to normalnie i już rozumiem o co Tobie chodziło, a nawet powiem więcej że jest to bardzo pomocne przy obecnie zbugowanym forum. Jeszcze raz dziękuję :) 

Edytowane przez SQNFUN
  • Odpowiedzi 29
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...