Ripton Napisano 2 Marca 2017 #430285 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Nie. Wszędzie szukasz spiny i zawsze masz rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin ツ Napisano 2 Marca 2017 #430301 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Mocne tak! +Wiek +staż +gramatyka Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 2 Marca 2017 #430305 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Jestem na TAK Dobra morda dużo go na forum, pisać chyba potrafi może to drugi Mickiewicz tylko talentu jeszcze do końca nie odkrył.... A jak da ciała to degrad i po sprawie Może zrobi dział dla dorosłych i zacznie pisać świerszczyki.... No kto wie.... Myślę że wart jest zainteresowania, chce pisać niech pisze a jak da ciała to degrad i beka na forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Marca 2017 #430308 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 W końcu doczekałeś się mojej decyzji! Dziękuję za ciągły spam, najwidoczniej już dawno skończyłeś szkołę i nie rozumiesz pojęcia "uczę się, jestem zajęta, później, nie ma mnie na forum" Przypominam, że na każde podanie przeznaczone jest aż do 7 dni, więc mogłam zwlekać jeszcze dłużej. Podsumowując. Lubię Twoje prace, są kreatywne, pomysłowe i ciekawe. Piszesz na prawdę je bardzo fajnie, ale to nie wystarczy. Nie widzę naszej współpracy. Dlaczego? Miałeś już 2 szanse, których nie wykorzystałeś. Mało tego - zrezygnowałeś z wielkim brakiem szacunku do mnie samej jak i do redaktorów. Lubię osoby, które trzymają się danych zasad, my w redakcji nie mamy jakoś bardzo ich wygórowanych (przynajmniej nikt mi się nie skarży), a ja już z góry wiem, że nie będziesz się do nich stosować. Lubisz robić sobie wszystko po swojemu, rozumiem, też jestem tego typu osobą, ale w niektórych przypadkach trzeba posłuchać kogoś innego. Jeszcze nie Twoja pora. Chcę zobaczyć, że na prawdę zależy Ci na tej funkcji, że zdołasz się posłuchać chociaż raz kogoś innego i w końcu zaczniesz być mniej wybuchowy. Chciałabym w ekipie osoby pozytywnie nastawione do wszystkiego, a nie takie, które wprowadzają zły nastrój. Zapraszam w innym terminie. Ps. Przypominam o tym temacie, często o nim zapominasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Marca 2017 #430309 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi