Administrator aquax Napisano 11 Marca 2017 Autor #432536 Administrator Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 To jest zgłoszone technikowi już. Nie róbmy już spamu starymi rzeczami. Zrobiłem resety na każdym serwerze csgo mod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 12 Marca 2017 #432636 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 GO#2 Straszne Lagi. Proszę o szybką naprawę błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Marca 2017 Autor #432639 Administrator Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Tak jest jak duża ilość nowych osób łączy się z bazą jeżeli z czyta już większość to minie. Tak samo było ostatnio i za 1-2 dni gdy stali gracze beda zapisani w bazie wszelkie lagi ustąpią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 12 Marca 2017 #432649 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Ja bym miał takie pytanie do @aquaxa. Czy jest możliwość zmienienia hasła? Bo jak został zrobiony reset to ktoś zmienił sobie na na mój czyli MartyN i ustawił jakieś hasło, byłaby taka możliwość? Albo @FireMachine zaradzisz coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Szejk` Napisano 12 Marca 2017 #432695 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) @aquax na #4 nie wyskakuje gracz rundy. + jackpot nie dzialczy. Edytowane 12 Marca 2017 przez NaPewnoNieMaGGik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 12 Marca 2017 #432704 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Ciągłe lagi na #2, nie da się grać i klucze prawie wogole nie dropia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Marca 2017 Autor #432740 Administrator Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Lagi będa jedynie przez pierwsze dni. Jest to za sprawą resetu. Baza musi zapisać nicki graczy. W późniejszym czasie wszystko się unormuje. Gracz rundy wywoływał error logi i został wyłączony. Drop kluczy jest taki sam jak był. Wydaje wam się. Jak narazie jest wgrania inna wersja jackpota bo tamten był zbugowany. Z hasłem musisz poczekać bo to trzeba ręcznie zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryczek27 Napisano 12 Marca 2017 #432801 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 CS:GO DM -dużo ludzi nie dostaje nagród za misje jedna osoba mi napisała że dostała tylko za pierwszą misje a później już nie dostawała, reszta piszę że nie dostawała wcale, -proszę usuńcie mapy fy_snow i fy_pool_day z vote pod koniec mapy bo są to mała mapy a na serwerze gra ok.20-30 osób, i przy okazji dodanie jeszcze dust2x2 bo są tylko dwie małe mapy, -crashe serwera zwłaszcza gdy admin zmienia mapę i czasami gdy mapa zmienia się na dust2 niby nic takiego bo i tak się wł dust2 ale trochę to denerwuje, -pod koniec mapy nie widać kto dostał skrzynki temat chyba nie raz poruszany ale nie widziałem odpowiedzi, -gdyby się dało coś zrobić żeby nie było takiej sytuacji że gramy na de_dust2 i pod koniec mapy w vote jest do wyboru css_dust2 chodzi mi o to żeby nie było tych samych map jedna po drugiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Marca 2017 Autor #432935 Administrator Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Mapki z vote usunięte. Co do crashy były źle mapy dodane i pewnie przez to. Sprawdzimy czy nadal będą. Ze znikającym mord ze skrzynkami jeszcze nie wiem co mogę zrobić. Edytuję coś w galileo może to pomoże. Mapka de_dust2 a css_dust2 jest liczona jako inna mapa więc raczej nic z tym nie zrobimy. Brak nagród za misje zgłoszone do technika. Ma każdym serwerze csgo mod jest najnowszy silnik reHLDS. Powinno to polepszyć grę / FPS / Lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRN:D Napisano 14 Marca 2017 #433338 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Jest Problem Z /rank Oraz Z SteamID Jestem Top1 Na Cs:Go#8 a Nagle Jestem Top 20 Nwm o co Chodzi Itp.i Mi Nagle Zmienia Steamid Oraz Gracza Usuwa Svipa Itp. Tak Mial Mój kolega 4EvEr Pisał nawet Post na Utracie Svipa Proszę o Szybką Odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Marca 2017 Autor #433474 Administrator Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Top15 juz naprawilismy. Zle zczytywało rank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy`90 Napisano 17 Marca 2017 #434099 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 (edytowane) po zmianie mapy na początku rundy podczas gry pokazuje się menu jest to mega wkurzające bo akurat pokazuje się gdy z kimś się strzelamy I jeszcze jedno zmiana mapy trwa 120 sekund jak chce zagrac sobie 10 map to łatwo policzyć ile czasu spędzę na czekanie na zmiane mapy Edytowane 17 Marca 2017 przez Chudy`90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryczek27 Napisano 22 Marca 2017 #435667 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 (edytowane) Na DM jest coś nie tak z skrzynkami przez ten ułamek sekundy w którym widać tabele kto dostał skrzynkę(może w końcu to naprawicie) widać kto niby dostał skrzynkę a tak naprawdę jej nie dostał i nwm co jest grane ale od ostatniego resetu dostałem tylko 2 skrzynki zaraz po resecie a teraz nic, mimo że gra mało graczy. Edytowane 22 Marca 2017 przez Patryczek27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek92 Napisano 23 Marca 2017 #435857 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 GO#7 nie działa jackopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 23 Marca 2017 #435860 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Pewnie MOD zwiechę znów dostal ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::[JELFA]::. Napisano 23 Marca 2017 #435882 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 /jackpot nie działa na GO Mod #5 od wczoraj chyba i do tego coś nie tak jest z % szans wygranej na /jackpot osoba która daje więcej klucze z reguły przegrywa miałem 3 razy pod rząd że dałem 50+ kluczy ktoś dał 2 i przegrałem łącznie w ten sposób 200 kluczy ponad.Robiłem tak samo wrzucałem po 2 klucze ktoś 50+ i zacząłem wygrywać i tak jest cały czas prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doc95 Napisano 23 Marca 2017 #435896 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 (edytowane) CS:GO mod ONLY AWP: -Losuje skrzynki AK, zamiast AWP. -Misje: po ukończeniu misji jedyną nagrodą jest 1 kluczyk - całkowity bezsens... Dodałbym skrzynki czy skiny jakieś. -Jackpot - można postawiać tylko klucze, fajnie jakby szło również skrzynki i skiny na przykład. -Gracze skarżą się, że nie zawsze otrzymują skrzynki po ich wylosowaniu (nie wiem ile w tym prawdy, nie mam jak tego sprawdzić). Edytowane 23 Marca 2017 przez doc95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 24 Marca 2017 #436163 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 CSGO #2 Będzie działał wkoncu jackpot? Bo gracze chcą grać jak i ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exe.cfg [^] Napisano 1 Kwietnia 2017 #438198 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 @aquax Doszły mnie słuchy na CS GO #2 że dwóch graczy buguje jakoś skiny. Nie wiem czy to prawda bo nie mam możliwości sprawdzenia tego. Aczkolwiek kilku graczy pisało że taka sytuacja miała miejsce. Oczywiście jeśli to możliwe i w jakiś sposób można sprawdzić to bym był wdzięczny. Tych dwóch graczy na pewno będę sprawdzał jak pojawią się na serwerze. I jeśli poznam sposób o ile takowy istnieje to również go podam. Aktualnie wiem co to za gracze. I jeśli jest jakaś możliwość sprawdzenia czy rzeczywiście coś takiego miało miejsce bym był wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 1 Kwietnia 2017 #438200 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) @aquaxmożna zwiększyć drop kos? Bo od resetu jeszcze ani jedna mi nie wyleciala i słaby drop jest kos. I /jackpot nie działa na GO#2. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez тoмaѕѕ ツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 3 Kwietnia 2017 #438631 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 REFRESH @aquax #2 Jackpot nie działa. Co z klanami, czy będą wkoncu na serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drako Napisano 3 Kwietnia 2017 #438641 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Na cs #2 da się bugować skiny. Również byłem świadkiem takiej sytuacji. $MERF wraz z innym graczem bugowali sobie skiny. Tomass mi jackpot działa normalnie. @ za misje dostaje się same klucze. Nie ma żadnej skrzynki, chociaż piszę, że jest jakaś szansa. Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Drako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 3 Kwietnia 2017 #438645 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 @Drakowpiszesz /jackpot nic nie wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek92 Napisano 3 Kwietnia 2017 #438651 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Na mod7 również nie działa jackpot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor #438652 Administrator Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Jackpoty wyłączyłem wszędzie bo ludzie bugowali. Właśnie technik poprawia zabezpieczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi