Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Problemy / Bugi na CS:GO modach

aquax

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

To jest zgłoszone technikowi już.

Nie róbmy już spamu starymi rzeczami.

Zrobiłem resety na każdym serwerze csgo mod.

• Administrator

Tak jest jak duża ilość nowych osób łączy się z bazą jeżeli z czyta już większość to minie. Tak samo było ostatnio i za 1-2 dni gdy stali gracze beda zapisani w bazie wszelkie lagi ustąpią 

• Administrator

Lagi będa jedynie przez pierwsze dni. Jest to za sprawą resetu. Baza musi zapisać nicki graczy. W późniejszym czasie wszystko się unormuje. Gracz rundy wywoływał error logi i został wyłączony. Drop kluczy jest taki sam jak był.  Wydaje wam się.  Jak narazie jest wgrania inna wersja jackpota bo tamten był zbugowany. Z hasłem musisz poczekać bo to trzeba ręcznie zmienić. 

CS:GO DM

-dużo ludzi nie dostaje nagród za misje jedna osoba mi napisała że dostała tylko za pierwszą misje a później już nie dostawała, reszta piszę że nie dostawała wcale,

-proszę usuńcie mapy fy_snow i fy_pool_day z vote pod koniec mapy bo są to mała mapy a na serwerze gra ok.20-30 osób, i przy okazji dodanie jeszcze dust2x2 bo są tylko dwie małe mapy,

-crashe serwera zwłaszcza gdy admin zmienia mapę i czasami gdy mapa zmienia się na dust2 niby nic takiego bo i tak się wł dust2 ale trochę to denerwuje,

-pod koniec mapy nie widać kto dostał skrzynki temat chyba nie raz poruszany ale nie widziałem odpowiedzi,

-gdyby się dało coś zrobić żeby nie było takiej sytuacji że gramy na de_dust2 i pod koniec mapy w vote jest do wyboru css_dust2 chodzi mi o to żeby nie było tych samych map jedna po drugiej

• Administrator

Mapki z vote usunięte.

Co do crashy były źle mapy dodane i pewnie przez to. Sprawdzimy czy nadal będą.

Ze znikającym mord ze skrzynkami jeszcze nie wiem co mogę zrobić. Edytuję coś w galileo może to  pomoże.

Mapka de_dust2 a css_dust2 jest liczona jako inna mapa więc raczej nic z tym nie zrobimy.

Brak nagród za misje zgłoszone do technika.

Ma każdym serwerze csgo mod jest najnowszy silnik reHLDS. Powinno to polepszyć grę / FPS / Lagi

Jest Problem Z /rank Oraz Z SteamID Jestem Top1 Na Cs:Go#8 a Nagle Jestem Top 20 Nwm o co Chodzi Itp.i Mi Nagle Zmienia

Steamid Oraz Gracza Usuwa Svipa Itp. Tak Mial Mój kolega 4EvEr Pisał nawet Post na Utracie Svipa -_-

Proszę  o Szybką Odpowiedz

po zmianie mapy na początku rundy podczas gry pokazuje się menu jest to mega wkurzające bo akurat pokazuje się gdy z kimś się strzelamy

I jeszcze jedno zmiana mapy trwa 120 sekund  jak chce zagrac sobie 10 map to łatwo policzyć ile czasu spędzę  na czekanie na zmiane mapy

Edytowane przez Chudy`90

Na DM jest coś nie tak z skrzynkami przez ten ułamek sekundy w którym widać tabele kto dostał skrzynkę(może w końcu to naprawicie) widać kto niby dostał skrzynkę a tak naprawdę jej nie dostał i nwm co jest grane ale od ostatniego resetu dostałem tylko 2 skrzynki zaraz po resecie a teraz nic, mimo że gra mało graczy.

Edytowane przez Patryczek27

/jackpot nie działa na GO Mod #5 od wczoraj chyba i do tego coś nie tak jest z % szans wygranej na /jackpot osoba która daje więcej klucze z reguły przegrywa miałem 3 razy pod rząd że dałem 50+ kluczy ktoś dał 2 i przegrałem łącznie w ten sposób 200 kluczy ponad.Robiłem tak samo wrzucałem po 2 klucze ktoś 50+ i zacząłem wygrywać i tak jest cały czas prawie.

CS:GO mod ONLY AWP:

-Losuje skrzynki AK, zamiast AWP.

-Misje: po ukończeniu misji jedyną nagrodą jest 1 kluczyk - całkowity bezsens... Dodałbym skrzynki czy skiny jakieś.

-Jackpot - można postawiać tylko klucze, fajnie jakby szło również skrzynki i skiny na przykład.

-Gracze skarżą się, że nie zawsze otrzymują skrzynki po ich wylosowaniu (nie wiem ile w tym prawdy, nie mam jak tego sprawdzić).

Edytowane przez doc95

• 2 weeks later...

@aquax Doszły mnie słuchy na CS GO #2 że dwóch graczy buguje jakoś skiny.
Nie wiem czy to prawda bo nie mam możliwości sprawdzenia tego. Aczkolwiek kilku graczy pisało że taka sytuacja miała miejsce.
Oczywiście jeśli to możliwe i w jakiś sposób można sprawdzić to bym był wdzięczny. Tych dwóch graczy na pewno będę sprawdzał jak pojawią się na serwerze. 
I jeśli poznam sposób o ile takowy istnieje to również go podam. 
Aktualnie wiem co to za gracze. I jeśli jest jakaś możliwość sprawdzenia czy rzeczywiście coś takiego miało miejsce bym był wdzięczny.

Screenshot 2017-04-01 22-58-55.jpg

Na cs #2 da się bugować skiny. Również byłem świadkiem takiej sytuacji.  $MERF wraz z innym graczem bugowali sobie skiny.

Tomass mi jackpot działa normalnie.

@ za misje dostaje się same klucze. Nie ma żadnej skrzynki, chociaż piszę, że jest jakaś szansa.

Edytowane przez Drako

• Administrator

Jackpoty wyłączyłem wszędzie bo ludzie bugowali.

Właśnie technik poprawia zabezpieczenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...