Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Problemy / Bugi na CS:GO modach

aquax

Rekomendowane odpowiedzi

Napisze to tutaj, ale nie wiem czy dobrze no ale ok.

Na CS:GO #4 nie lecą skrzynki. Grałem dzisiaj 5 map i nawet jednej skrzynki nie dostałem, a nawet jak się dostanie to rzadko jakiś skin poleci.

Nie dałoby się podkręcić trochę dropu skrzynek?

• 2 weeks later...

nick: ^.KebabTeam | Robert Makłowicz.

problem: Zresetowało mi skiny, stosunek i fragi. Miałem w ciul dużo skrzynek, bo pozbierałem je od graczy, którzy je pobugowali. Pisałem do @Malu i @aquax aby zresetowali mi je, ale bez rezultatów. Prosiłbym o przywrócenie mi moich skinów, miałem ich naprawdę dużo i nie zamierzam ich zbierać od nowa, przez to że chciałem aby nie było zbugowanych skrzynek na serwerze.
Stosunek: 2.5
Fragi: 2800
Nazwy skinów napiszę na PW, jak ktoś mi odpowie, bo było ich naprawdę dużo.

dowody: -

@aquax przecież pisałem Ci na PW, że te skrzynki pozbierałem od ludzi którzy je bugowali i miałeś tylko je zresetować a nie cały mój ekwipunek..

Edytowane przez VEX`

nick: KOSA-GAMER

powód: zniknęły mi wszystkie skiny i klucze oaz stattraki z serwera  CSGOMOD +BF4

fragów: ponad 10 000

stattraki: ponad 90 000

kluczy: 300

dowód: większość serwera może poświadczyć gram od początku ostatniego resetu i jestem top 1 więc nie oszukuje

Edytowane przez kosaxdpompa

Nick RaDziu.

Zrobili rest straciłem skiny.kluczy i range ........  Ak Neo  AWP Rain GUN ,Deagla Dragon lore , Kose KarambitWaterElemental i kolo 400 kluczy :) Monster widział jak wygrywałem z nim :) GO MOD #4

Edytowane przez RaDziu.

Witam, od pewnego czasu (jakis tydzien chyba) nie mam swojego konta, zniknely klucze ( nie sa az tak wazne) skiny (sa wazne bo bylo ich dosyc) oraz stosunek fragi, po prostu nic nie ma. Pytanie brzmi czy odzyskam konto stare? czy mam dzialac na nowym? co by bylo troche uciazliwe bo juz przegralem troche na starym koncie.

Nick: Pietno Dilera

Serwer:  [CS:GO DM TOP MAPS] IP: 80.72.43.106:27020

Witam. Jakiś czas temu zresteowało mi się całe konto, a kilka dni później ktoś wpadł se na moje konto i zmienił hasło. Jakoś nie ciągnęło mnie wcześniej żeby to wyjaśnić ale nie chce mi się cały czas nicku zmieniać. Mój nick na serwerze to Who you ye bunny i chodzi o serwer DM TOP MAPS. Prosiłbym o wiadomość na steam albo pw tutaj na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...