M@R!O Napisano 1 Marca 2017 #429932 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) Nick: M@R!O Wiek: 18 wiosen Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Duże. Posiadałem już funkcję Moderatora TS3 na teamspeaku MG. Posiadasz mikrofon?: Oczywiście. Dlaczego własnie Ty?: Ponieważ często siedzę na TSie, zawsze wywiązuję się z powierzonych mi obowiązków. Poza tym jestem spokojny, lubię pomagać użytkownikom, mam duże doświadczenie. Staż na sieci: 22 miesiące. Co wprowadzisz na naszego Ts?: Jeszcze lepszą atmosferę, porządek, szybką pomoc użytkownikom naszego TS'a. Edytowane 1 Marca 2017 przez M@R!O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 1 Marca 2017 #429937 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Według mnie jest to najlepsze podanie jakie może być. Oczywiście @Maajkeel jak i @BoobSON mają duże szanse żeby zostać Modkiem Tsa. To będzie ciekawa walka pomiędzy tymi osobami. Jestem jak najbardziej na TAK! Miły Kulturalny Pomocny Dużo czasu spędza na TeamSpeaku Powodzonka Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 1 Marca 2017 #429938 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) Był już moderatorem TS'a jak i forum, gdyby nie zrezygnował pewnie dalej piastowałby te funkcje. Jestem na tak chociaż Master pewnie napisze tak jak reszcie, że są lepsi kandydaci na to stanowisko. Edytowane 1 Marca 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 1 Marca 2017 #429940 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Jestem na TAK: + kultura + staż + doświadczenie - ? Być może mi się wydaje, ale widzę Cię praktycznie tylko na kanale u Missi, rzadko gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 1 Marca 2017 #429943 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Jestem na nie, byłes modkiem i o, teraz mało Cię widać, popraw aktywność i wracaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 1 Marca 2017 #429959 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Jestem na tak, codziennie widzę Cię na ts'ie. Kulturalny i pomocny więc kolejny plus. Numer konta pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drako Napisano 1 Marca 2017 #429992 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Na tak +Jedno z najlepszych podań jakie sa jak nie najlepsze +Aktywny +Zaufany człowiek +Były mod -Czasami rządziłeś się na forum jakbyś był nie wiadomo kim. Może się to zmieniło nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 1 Marca 2017 #430009 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Pozostali kandydaci okazali sie lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 1 Marca 2017 #430010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi