d3j0t Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Nick: pLaYeR OnE________! Wiek: 34 Doświadczenie (w byciu adminem):ok 3 lat Znajomość AMXX (W skali 1-10):było z 9 ale to kwestia przypomnienia sobie bo miałem przerwę z 2 lata Staż w CS-sie:oooo od wersji 1.0 to będzie z 18 - 20 lat? dokładnie nie pamiętam Steam / NonSteam: STEAM_0:0:19846052 Dlaczego Ty: Gram popołudniami i wieczorem , adminów brak i nie da się grać Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:ok 2-3 godz dziennie i co drugi weekend prawie całe dnie Kontakt: steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/pLaYeR OnE________!/80.72.40.110:27008/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BornToFuckMH Posted March 2, 2017 Opiekun Sieci Share Posted March 2, 2017 Jestem na tak: + aktywny + kulturalny + zgłasza [email protected] + wiek i staż Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost` Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Aktualnie na serwerze brakuje adminów, a Ty jesteś aktywnym graczem. Masz mój głos :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitmax Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Jestem na tak bo naprawdę się nie da grać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zajarany Zyciem Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Znany, lubiany a co najwazniejsze b.aktywny gracz. oczywiscie na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gormit lowca kotow Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Jestem na tak +ogarnięty +aktywny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxi King Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 na serwerze jesteś i to się szanuję Ale forum też jest ważne popraw aktywność na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truskawke? Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Na TAK +doswiadczenie +steam +brak adminow Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3j0t Posted March 5, 2017 Author Share Posted March 5, 2017 3 godziny temu, Maxi King napisał: na serwerze jesteś i to się szanuję Ale forum też jest ważne popraw aktywność na forum Nie miałem potrzeby wchodzić na forum. Zawsze byli admini na serwerze , nie miałem robionych ss`ów. Jeśli będę adminem na serwerze to obowiązkiem będzie zaglądać na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobeczek636 Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Jak najbardziej na tak. Predyspozycje dobre, wymagania spelnia, a na serwerze na prawde brakuje adminow. Gram dużo i widzeco się dzieje ! Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxi King Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Dnia 5.03.2017 o 14:16, d3j0t napisał: Nie miałem potrzeby wchodzić na forum. Zawsze byli admini na serwerze , nie miałem robionych ss`ów. Jeśli będę adminem na serwerze to obowiązkiem będzie zaglądać na forum. Masz moje tak mam nadzieję, że dotrzymasz słowa i będziesz zaglądał na forum. @aquax @Ania ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...